Меган Фокс зневажливо і невдало висловилась про українських жінок

Голлівудська кінозірка Меган Фокс потрапила в репутаційний скандал. На своїй сторінці в інстаграм акторка виклала фотографії з вечірки з нагоди Супербоулу зі своїм бойфрендом Колсоном Бейкером і друзями - Тейлор Свіфт і Тревісом Келсі. А також написала текст, який обурив багатьох.

«Боже мій, люди, подивіться як я тут виглядаю, геть на себе не схожа… Це всього лише тьмяна фотографія з мобільного телефону, на якій я наче українська надувна лялька. А насправді я виглядаю як одна з тих супердорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії», - написала Меган Фокс.

Меган Фокс з Колсоном Бейкером і друзями
Меган Фокс з Колсоном Бейкером і друзями - Тейлор Свіфт і Тревісом Келсі

Під цим постом акторка отримала сотні обурливих коментарів, в тому числі, і від українських жінок. Зокрема, і від відомих українських ведучих. Так, ведуча Стася Ровінська, яка через повномасштабну війну виїхала з України і тепер тимчасово з чоловіком і трьома дітьми живе в США, залишила такий коментар:

«Мені як жінці, особливо як українці, ця заява вкрай неприємна. Це зовсім не смішно, навіть якщо ви намагаєтеся вдавати, що не це мали на увазі. Ви, як жінка, яка витратила всю свою кар’єру на те, щоб довести, що ви не просто красиве обличчя, а що ви більше і глибше всередині, зазнали невдачі. Замість того, щоб підтримувати жінок, особливо українок, які зараз опинилися у складних життєвих обставинах, ви висловлюєтеся абсолютно женоненависницько, незалежно від обраної національності. Ще не пізно попросити вибачення, ніколи не пізно вибачитися».

Меган Фокс з Колсоном Бейкером і друзями
Меган Фокс з Колсоном Бейкером і друзями - Тейлор Свіфт і Тревісом Келсі

Діджейка і ведуча Даша Коломієць:

«Я пишаюся українками. Багато відважних українок зараз захищають країну та борються за свободу. Про що ви говорите? Ви коли-небудь були в Україні, щоб таке сказати?»

Андрій Бєдняков написав саркастичний коментар:
«Ого. Так смішно. Дивовижний «жарт». Хто це для вас написав? Дональд Трамп?»

«Українські жінки? Але послухате! Ви ніколи не були тут, щоб робити такі брехливі й огидні висновки!», - bodnarolya.

Меган Фокс
Меган Фокс

«Ти виглядаєш не як Українка, а як типова баба, яка переробила себе з ніг до голови через те, що ти не впевнена в собі. Тож можеш поставити українських жінок за приклад і хоча б трохи здобути впевненість у собі, щоб перестати себе різати. А якщо ти вважаєш, що в житті ти схожа на силіконову секс-ляльку з Японії, то я не здивуюся, якщо ти натрапиш на голку, яка змусить тебе здутися», - написала підписниця Alesha.wtf.

«Не чіпайте українських жінок. Ви не знаєте, через що вони проходять замість того, щоб говорити про реальну проблему, ви написали це, що з вами?», - katrinas_sh.

З моменту публікації пройшла доба, але від самої Меган Фокс немає ніякого вибачення і досі.
 

Фото: Інстаграм