Маша Єфросиніна розповіла про свої guilty pleasures

Інтервʼюєрка та громадська діячка Маша Єфросиніна відверто розповіла про свої guilty pleasures – заборонені задоволення, таємні слабкості, до яких звертається лише в препогані дні. А ще описала ідеальний вечір після важкого робочого дня.

«Іноді зйомки, зустрічі або заходи можуть тривати до пізнього вечора. І тоді я втомлена заповзаю додому та мрію про те, щоб у холодильнику було щось з їжі. Але вчасно опановую себе й не їм. А ще обовʼязково йду змивати весь макіяж, бо вдома не сприймають мене в такому вигляді. І чоловік навіть не поцілує, поки я не вмиюся», – розповідає Маша Єфросиніна за лаштунками зйомок шоу «єПитання» на Новому каналі.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Та інколи ведуча скасовує плани та влаштовує домашній відпочинок. Для неї це – «заборонене» задоволення, яке допомагає відновити запаси енергії.

«Моє справжнє guilty pleasure – це провалятися в ліжку з серіалом дуже довго. Особливо, якщо в мене був жахливий день. Таке трапляється вкрай рідко. Але час від часу я собі дозволяю і роблю це з задоволенням. А ще можу порушити свої правила харчування. І тоді в раціоні зʼявляється солоденьке, кукурудзяні чіпси. Я просто обожнюю солодку карамель! Але залишаю її тільки як guilty pleasure», – з усмішкою додає Маша Єфросиніна.
 

Фото: пресслужба Нового каналу