Лобода передала власну квартиру та 100 тисяч грн для потерпілих херсонців

Українська співачка Світлана Лобода не залишилася осторонь трагедії – підриву Каховської ГЕС російськими військовими 6 червня. Зірка вирішила допомогти постраждалим херсонцям та виділити власну квартиру в Києві для проживання в ній багатодітній родині з зони затоплення. Також Лобода перерахувала 100 тисяч гривень у благодійний фонд на допомогу постраждалим. 

Світлана Лобода
Світлана Лобода

«Другий день я не можу ні про що думати. Трагедія на Новокаховскій ГЕС це - катастрофа рівня Чорнобильської АЕС і весь світ мовчить! Я знаю, що в цій біді Україна має сама зробити все, щоб допомогти нашим громадянам і зберегти те, що ще можна зберегти.

Я і моя команда вже передали 100 000 гривень фонду @dobrodiy.club які зараз акумулюють всі свої сили для допомоги діткам і сім’ям, що постраждали від цієї жахливої трагедії. Також я хочу надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, чий рідний дім, а з ним надії і мрії, потопила росія.

Багато моїх друзів з усієї України зараз вирушають до Херсону, щоб рятувати людей і тварин. Гордість за них. Ключова роль кожного з нас зараз - зібрати докупи всі свої сили, об’єднатися, допомагати і ніколи, ніколи не залишатися байдужими. Я прошу вас вірити, підтримувати одне одного і ніколи не втрачати впевненість в тому, що справедливості - бути. російський режим обов‘язково буде покараний за руйнування країни, яка годувала цілий світ», - написала Світлана Лобода в Інстаграм та додала до посту фотографії жахливої катастрофи на Херсонщині. 

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Фото: Інстаграм