Леся Нікітюк створила хіт з Олександром Поворознюком

Український підприємець-аграрій Олександр Поворознюк за період повномасштабної війни став справжньою сенсацією! Завдяки своєму яскравому зверненню без цензури до президента України та згодом хіту, який зробили з його цитат, пан Олександр перетворився на інтернет-зірку. Влітку, під час зйомок свого проекту «LeМаршрутка» (Новий канал), Леся Нікітюк познайомилася зі знаменитістю.

– Зйомки з Олександром Поворознюком пройшли дуже класно. Ми приїхали до нього в село Петрове. Там надзвичайно красиво! – розповідає Леся Нікітюк. – Усі дуже позитивно налаштовані до Олександра Григоровича. Скрізь по селу висять плакати, де він вітав людей із Новим роком та Великоднем. 

Олександр Поворознюк та Леся Нікітюк сидять за столом
Олександр Поворознюк та Леся Нікітюк

Телеведуча пригадує, що Олександр Поворознюк попросив знімальну групу під’їхати до місцевого кафе. Вийшов з охороною та був дуже серйозний. 

– Спершу всі полякалася, – зізнається Леся. – Він запросив нас із редактором, аби ми розповіли, про що буде інтерв’ю. Далі нам принесли кавуна, Олександр Григорович розповів про свої діяння на війні, а тоді вже ми прийшли в його кабінет для інтерв’ю. Бомбезний кабінет! Там такий стиль… Різьблене дерево, гроші на стелі (натяжна стеля з купюрами баксів) і Поворознюк сидить за столом. Мені той дизайн здався дуже веселим.

Олександр Поворознюк
Олександр Поворознюк
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ведуча «LeМаршрутки» отримала колосальне задоволення від спілкування з паном Олександром.

– Він абсолютно не соромиться говорити. От такий, як є, – говорить Нікітюк. – Ми посміялися, пофоткалися. Сказав мені: «Я б тебе ще сильніше обійняв на фото за твою вузьку талію, але дуже рука болить, бо після поранення». Веселий чоловік! Після зйомок часто мені телефонував, цікавився, коли вийде програма. Дуже чекав. Додам, у цієї людини шалена енергія! Він любить хайпувати, і це круто. Не стидається себе, не боїться хейту. За своє село і свою громаду стоїть горою.

Леся Нікітюк та Олександр Поворознюк
Леся Нікітюк та Олександр Поворознюк

Зустріч та знайомство з Олександром Поворознюком так надихнули Лесю, що з цитат розмови вона зробила новий трек. Упевнені, що він стане хітом! Слухайте в повному випуску проекту «LeМаршрутка» на Новому каналі!

Раніше Леся Нікітюк переробила золотий хіт Степана Гіги.