Леся Нікітюк оприлюднила свого коханого

Леся Нікітюк припинила приховувати коханого, який молодший від неї на 9 років

Вже не самотня – відома українська ведуча Леся Нікітюк оприлюднила свого коханого, запостивши спільне фото в Інстаграм. Коханим бойфрендом Нікітюк виявився 28-річний Дмитро Бабчук, який зараз захищає Батьківщину на фронті. Він є морським піхотинцем і військовою справою займається ще з 2017-го року. 

Леся Нікітюк з бойфрендом
Леся Нікітюк з коханим - Дмитром Бабчуком

«Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дмитро Михайлович + Леся Іванівна = 💗», - написала Леся Нікітюк і запостила спільне фото, де вона сидить в машині в його обіймах. 

Леся також додала: «Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дякуємо всім за теплі слова і побажання! Дірект вже розірваний».

Її вже привітали в Інстаграм Надя Дорофєєва, Іраклі Макацарія, Ірина Монатік, Віра Кекелія, Тарас Цимбалюк зауважив: "Кайф, Лесюня,, чудові". А Даша Астафєва іронічно прокоментувала: "Коза, хоча б сказала". 

Про зміни в особистому житті телеведуча почала писати ще навесні 2024 року. А нещодавно Леся Нікітюк постила в сторіс спільні фото з коханим, але його обличчя не показувала. Так, на спині можна було побачити велику татуїровку. Саме за нею ЗМІ і розсекретили, хто є коханим телезірки. 

Дмитро Бабчук
Дмитро Бабчук - коханий Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк