KOVALEVA: «Дратує, що досі є російські виконавці в наших топ-чартах»

1 грудня співачка і популярна блогерка з мільйонами прихильників KOVALEVA випустила нову композицію під назвою Prada. Динамічний і, як завжди, емоційний трек відразу після релізу потрапив на радіо, а в Мережі почути і завантажити його можна на всіх онлайн-платформах.

KOVALEVA - PRADA (Прем'єра треку / 2023)

Катерина Ковальова (Екатерина Ковалева – рос.) є не лише талановитою співачкою – дівчина може пишатися вражаючою аудиторією підписників у соціальних мережах. Її YouTube-канал налічує понад 3,3 мільйона підписників, за TikTok KOVALEVA слідкують 2,2 мільйона прихильників, а в Instagram вона має 90,8 тисяч фоловерів. Це свідчить про величезний інтерес до творчості та особистого життя Катерини з боку шанувальників.

KOVALEVA
KOVALEVA

Prada стала сьомою піснею в дискографії KOVALEVA. Кожен її реліз вартий уваги, тож раптом ви пропустили попередні треки, ознайомитись з ними можна за посиланням.

Краще Медіа вже розповідало про те, як блогерка-мільйонниця з Києва стала співачкою. Про цікавий шлях і головну фішку, завдяки якій Катерина здобула впізнаваність, читайте тут.

Сьогодні ми поспілкувались з KOVALEVA про новий трек Prada, її бачення музики та, звісно, плани на свята. Адже навіть у такі буремні часи усім нам хочеться відчути різдвяний затишок.

KOVALEVA
KOVALEVA

— Про що твоя нова пісня?

Про відносини, які в будь-якому випадку не мають майбутнього, але почуття, які були, хочеться залишити як гарні спогади.

— Що стало поштовхом до її створення?

Мені захотілось створити щось нове, якусь лірику, але денсову, щоб не сумувати, а просто ловити кайф.

— Під які треки ти любиш починати день?

Загалом в зранку я люблю слухати зарубіжну музику. Наприклад, Miley Cyrus, вона надихає. Надає сили почати день з посмішки.

— Яка музика у тебе асоціюється з зимою?

Я меломан, тому немає якихось конкретних пісень.

— Що ти робиш, коли сумно?

Я слухаю музику під настрій.

— Що тебе найбільше дратує?

Дратує, що до сьогоднішнього дня все ще є російські виконавці в наших топ-чартах. Є такі артисти, які пишуть тільки пісні про війну, і таких дуже багато. Коли це 1-2 пісні — окей, підтримка своєї країни і т.п. Але коли кожна пісня — я вважаю все це хайпом. Так, ми живемо не в кращі для нас часи, але я дуже хочу, щоб і в топ-чартах була весела музика, яка буде заряджати українців та створювати настрій. Суму, на жаль, і так дуже багато.

— Чи будуєш плани на цю зиму? Як хочеш провести свята?

Плани на зиму — чесно, багато працювати, планувати переїзд та писати нові пісні. На свята буду з родиною. В березні планую повертатися додому в Київ і починати робити свій проект, створювати новий контент, нові пісні, ну і, звісно, допомагати хлопцям в ЗСУ.

KOVALEVA
KOVALEVA