«Холостяк» Олександр Терен розповів, яку обрав дівчину: «Поруч з нею мені все ясно і очі щасливі»

«Холостяк» Олександр Терен розповів, як обирав дівчину і чи зробив їй пропозицію

Український захисник Олександр «Терен» Будько став головним героєм 13-го сезону реаліті-шоу «Холостяк». Вже скоро прем’єра і напередодні Олександр заінтригував всіх шанувальників, зізнавшись, що йому вдалося на проекті знайти кохання. 28-річний захисник вперше брав участь в такого роду реалі і попри певні складнощі, все ж таки за два місяці він зумів вибрати серед всіх учасниць саме ту, «поруч з якою мені все ясно і очі щасливі». У фіналі Олександр «Терен» навіть наважився зробити їй пропозицію руки і серця. 

Олександр «Терен» Будько розповів, що не був знайомий з жодною з учасниць 13-го сезону «Холостяк» і розповів, що певні складнощі виникли на першому побаченні – адже вперше стикнувся з тим, що з кимось з дівчат потрібно прощатися.

Олександр «Терен» Будько
Олександр «Терен» Будько знайшов кохання на проекті "Холостяк"

«Як тільки я став на місце зустрічі дівчат, на першій вечірці, хвилювання пробігло по моєму тілу. Я не знав в який момент зайде перша дівчина. Моє очікування перервала поява ніг (бо тепер це чиста цікавість. Жартую, бо тільки їх я бачив спочатку), тоді двері відкрилися і я зустрівся поглядом з красивою дівчиною, з кожним її кроком хвилювання минало. І ось вона вже поруч, ми розмовляємо, я дивуюся своїй впевненості, бо перед початком було складно усвідомити цей шлях. З кожною дівчиною, що входила далі я дивувався, потрапляючи ніби в казку, де все так красиво!», - написав ветеран в Інстаграм.

«Холостяк» Терен розповів, що вперше в його житті в нього були побачення з двома, а інколи трьома дівчатами. «Не передати словами, як це складно та не зручно. Відчуття ніби при батьках тебе запитують кого ти більше любиш — тата чи маму?»

Григорій Решетник і Олександр «Терен» Будько
Ведучий реаліті "Холостяк" Григорій Решетник і Олександр «Терен» Будько

Сашко зізнався, що з кимось «зʼявлявся звʼязок відразу, з кимось потрібен був час, а з кимось доводилося прощатися».

«Кожна церемонія троянд була для мене своєрідним випробуванням. Я не міг просто віддати всім троянди і лишитися в спокої, моє бажання було відчути кохання. Тим паче з кожним днем, в атмосфері краси навколо, я ставав ближчим до кожної з дівчат, будучи щирим в своїх емоціях та словах. З кимось ця щирість давала зрозуміти, що нам не вдасться побудувати стосунки, але з кимось вона рухала нас разом вперед», - зізнавався Холостяк.

Олександр «Терен» Будько
«Холостяк» Олександр «Терен» Будько

Олександр «Терен» Будько пише, що найскладніші в емоційному плані були останні церемонії троянд, бо мусив прощатися з тими, з ким вже були свої історії і теплі спогади. Через це він почувався кепсько.

Але врешті в фіналі Холостяк зробив пропозицію тій єдиній дівчині, кому відкрив своє серце: 

«І ось, нарешті, фінальна промова з однією з них. З тою, хто стала найближчою моєму серцю. Поруч з якою мені все ясно і очі щасливі. Спітнілі руки, каблучка і питальний погляд. Чи прийме?»