Камалія розлучається з чоловіком-мільйонером після 20 років шлюбу

Українська співачка Камалія (Kamaliya) зробила приголомшливу заяву – вона розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром. Разом у шлюбі вони прожили 20 років. Камалія розповіла у ЖВЛ, що останніми місяцями між нею і чоловіком виникли деякі труднощі у спілкуванні і непорозуміння. Все через війну в Україні.

Мохаммад Захур разом з двома їхніми доньками як підданий Великої Британії рік тому поїхав жити у Лондон. Там він оселився у будинку своєї старшої доньки від першого шлюбу з росіянкою. У Камалії виник конфлікт із старшою донькою чоловіка саме через те, що та була на стороні Росії і війну не засуджувала. Захур у цьому конфлікті став на сторону доньки і дружину не підтримав.

Камалія із сім'єю
Камалія разом з чоловіком, доньками і мамою

«З учорашнього дня, після виходу мого інтерв'ю у програмі «ЖВЛ» на каналі 1+1 Україна, мій телефон розривається від дзвінків. Усі просять мій коментар, тому що у них немає контактів Захура, який не присутній у соціальних мережах.

Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами.

Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати  дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели.

За 20 років подружнього життя ми на своєму прикладі показали, наскільки гармонійним має бути ідеальна українська родина. Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна родина має продовжувати жити у коханні та злагоді навіть після розпаду.

Ми дуже просимо ЗМІ поважати наш особистий простір та приватне життя і не турбувати нас у цей важкий час для нашої родини!», - написала Камалія у Фейсбуці. 

Камалія разом з чоловіком
Камалія разом з чоловіком Мохаммадом Захуром

Читайте також про розлучення Віталія Кличка після 26 років у шлюбі, а також розлучення блогерки Даші Квіткової.

Фото: Фейсбук