«Іноді здають нерви»: Дмитро Дікусар розповів, як змінився за ці два роки війни

Відомий хореограф і танцюрист Дмитро Дікусар вперше за довгий час показав, як його змінила повномасштабна війна за ці два роки, що він на фронті.

Хореограф Дмитро Дікусар рівно два роки тому записався до лав ЗСУ. У важливу для себе річницю він показав своє рідкісне фото і поділився думками щодо своїх змін. 

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар

«Сьогодні два роки як я повністю перейшов на «військові рейки». Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж, ні! Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товаришів і віра в перемогу добра над злом, дає поштовх рухатись і не зупинятись.

Війна дуже змінилась, ми теж не залишаємось попередніми… «Постійні зміни - тактика, яку не перемогти», десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці і не ведемся на «дешеві» маніпуляції, що мають намір нас роз‘єднати і ослабити!

Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати! Як завжди, обійняв!

P.S. Останнім часом, не вистачає улюбленої справи, але, в певні моменти, командир каже мені: «танцуй, танцор!» і я «танцюю»…

P.S.S. Фото з прес-конференції УВЛ (Українська Ліга Ветеранів), що утворюють реабілітаційні центи для військових. Дякую, Святослав Сирота, за запрошення! Це був мій перший цивільний захід за два роки», - написав Дмитро Дікусар

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар