Ілона Гвоздьова під час війни сама утримує родину: «Може, воно і на краще, що чоловік без роботи»

Танцівниця та хореографка Ілона Гвоздьова ще у травні повернулася до України з вимушеної евакуації. Два місяці разом з дітьми вона перебувала в Італії, рятуючись від війни. Але все ж таки вирішила повернутись до дому, до чоловіка. Ще два роки тому вони розпочали будівництво своєї власної домівки. І зараз, не зважаючи на те, що через війну чоловік Ілони втратив роботу, вирішили його добудувати. І встигнути це зробити до осінніх дощів і холодів.

Ілона Гвоздьова стоїть біля стіни
Ілона Гвоздьова у власному ще недобудованому домі

«Може, воно і на краще, що чоловік без роботи. Тому що зараз він виконує інші важливі задачі стосовно будівництва нашого будинку. Там треба бути кожну годину», - пояснює Гвоздьова у ЖВЛ  і додає, що у справжньому шлюбі, де панує любов, двоє – чоловік і жінка мають дбати про сім’ю і підтримувати один одного у скрутні часи. Зараз подбати про родину має саме Ілона.

Щоб прогодувати родину, Гвоздьова працює на трьох роботах: викладає в університеті, дає майстер-класи і індивідуальні танцювальні заняття, а також заробляє як блогер в Інстаграмі. Окрім цього нещодавно Ілона заснувала власний мотиваційний жіночий клуб.

Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми
Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

Також читайте, як Світлана Тарабарова через війну змушена продати будинок.

Фото: Інстаграм