Гурт LATEXFAUNA у кліпі «Черкащина» танцюють весь час, не зупиняючись

Відомий український інді-гурт LATEXFAUNA представив іронічний кліп на пісню «Черкащина» від ізраїльського режисера Інді Хаїта, який раніше знімав кліпи для Тіни Кароль.

У новій пісні LATEXFAUNA згадують про звабливих дівчат, що лишились незайманими в юні роки. А ще це пісня про останній день літа, коли вчорашні школярі вилетять з батьківського гнізда і полетять на «дизельному Ікарі» у великі міста.

Гурт LATEXFAUNA
Гурт LATEXFAUNA

Вокаліст гурту Діма Зезюлін зізнається, що зйомки кліпу на «Cherkaschyna» стали для учасників гурту справжнім випробуванням. «Ніхто з нас не займався танцями до цього. Ви це й самі можете помітити, подивившись кліп. А займатися по 4 години 4 рази на тиждень упродовж місяця — це вам не курей за бари брати та двері ковбасою зав‘язувати», — каже він.

Гурт LATEXFAUNA
Гурт LATEXFAUNA

Танець ставила одна з найзатребуваніших хореографок в українському шоу-бізнесі Марина Кущова, відома своєю співпрацею з ROSALÍA, Lola Marsh, Тіною Кароль, DOROFEEVA тощо. А режисером став ізраїльтянин Інді Хаїт. В своєму відео він вдало поєднав офісний екшн в дусі «Wherever I Go» OneRepublic та алюзію на культовий кліп Fatboy Slim «Weapon Of Choice» з карколомними танцями Крістофера Уокена.

Новий альбом LATEXFAUNA «Senbernar» вийде 30 вересня на лейблі Moon Records.

LATEXFAUNA CHERKASCHYNA

Фото: пресслужба