«Голос країни-12» оголосив про збір коштів на допомогу українським захисникам

«Голос країни» повертається в телеефір 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ. Через повномасштабне вторгнення Росії на територію України показ 12 сезону був перерваний. За ініціативи народного тренера «Голосу країни» та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів українців повертається задля того, щоб нагадати про силу, волю й талант українського народу та піснею підтримати моральний дух усіх глядачів та наших воїнів. У проєкті буде присутня й потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників.

«Голос країни-12»
«Голос країни-12»

“Голос країни” разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”. 

Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для  цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo.

Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України.

Відсьогодні кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень. Всі гроші підуть на аерозасоби. Тисячі SMS-голосів зможуть стати гучною народною підтримкою ЗСУ.

«Голос країни-12»
«Голос країни-12» допомагатиме ЗСУ та збиратиме 3 млн гривень на засоби аеророзвідки

«Чому повернення «Голосу країни» є важливим – бо пісня, як один з елементів пігулки реабілітації наших душ є частиною нашої ДНК. Пісня – це ліки, це натхнення, це настрій, тож вона обов’язково мусить бути. І ми спробуємо повернути те, що перервала війна. І всі разом подякуємо ЗСУ. І обов'язково разом додамо міці тим, хто боронить нас», - говорить Юрій Горбунов.

Ведучими продовження “Голосу країни-12” традиційно стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча.