Ганну Різатдінову пограбували в Іспанії

Тренерка з художньої гімнастики Ганна Різатдінова стала жертвою пограбування в Європі. Про це вона сама повідомила, написавши пост в Інстаграм. Ганна Різатдінова разом із маленьким сином Романом зараз перебуває в Мадриді. Саме там її і було пограбовано. Серед білого дня у неї забрали рюкзак з усіма документами, дві валізи і нові речі, які Ганна купила в орендовану квартиру. Різатдінова вже написала заяву до поліції і звернулася до українського консульства, але навряд чи сподівається, що грабіжників буде знайдено.

Ганна Різатдінова
Ганна Різатдінова

«Вдень я поїхала по справам. Залишила автівку, яку орендувала, на стоянці в людному місті. Багато автівок їздять повз. Коли я повернулась до авто, я була у шоці. Скло було вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи і речі, куплені в орендовану квартиру. Було 6 пакетів з новими речами для квартири! Напевно, працювали справжні професіонали, тому що так швидко і так багато речей вкрасти…

Далі я поїхала у поліцію, написала заяву. Мене одразу попередили, що навряд чи поліція щось знайде.

Що найбільш цинічне, сьогодні я приїхала на місце злочину, сподіваючись, що знайду хоча б паспорт. І побачила машину, з таким же розбитим заднім склом! Жах! Виходить, що ці злодії працюють щодня! І ніхто з місцевої влади не робить нічого! Сьогодні не було жодної поліцейської машини в цьому районі!», - пише Різатдінова.

Ганну Різатдінову із сином Романом
Ганну Різатдінову із сином Романом

До речі, до війни Ганна Різатдінова зізналася, що зустріла чоловіка своєї мрії і навіть збиралася за нього заміж, але війна зіпсувала плани.

Фото: Інстаграм