Ганна Різатдінова розійшлася із бойфрендом через війну

Ще рік тому українська олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова щасливо проголосила, що, нарешті, знайшла ідеального чоловіка, за якого збиралася заміж. Але зараз спортсменка заявила про розставання. Їхні стосунки не витримали відстані. Через велику війну Ганна разом із 6-річним сином Романом змушена була виїхати з країни і оселитися в Іспанії, а чоловік залишився в Україні.

Про свого обранця Різатдінова мало говорила – лише те, що вони познайомилися ще у 2021-му у соцмережах і він допомагав відкривати її академію. Весілля вона планувала зіграти з коханим після нашої перемоги, але не склалося, як гадалося.  

Ганна Різатдінова
Ганна Різатдінова

«Жодних стосунків немає. Дякую війні. Ми спробували жити на відстані, але не виходить. Я така імпульсивна, емоційна, мені треба тактильність. У мене все життя був спорт і все, що знала та вміла - спорт. Я навіть не знала, як спілкуватися з хлопцями. Все, що до чого я прагнула – це до родини. 

У мене з першого разу не вийшло, але є чудовий син. І далі я хотіла родину. Я прагнула до цього затишку, але не виходить. Ми намагалися якось спілкуватися онлайн, але зараз нічого. До того ж, у мене дитина, я розриваюсь між дитиною, коханням, академією», - поділилася Ганна в інтерв’ю Слави Дьоміна.

Зараз Ганна Різатдінова не шукає для себе нових стосунків, каже, що все має бути природньо, щоб почуття йшли від серця. До того ж, її майбутній обранець має знайти спільну мову з її маленьким сином.  

Ганна Різатдінова із сином
Ганна Різатдінова із сином Романом

Нагадаємо, що раніше Ганна Різатдінова говорила про роман із футболістом Сергієм Мельником.

Фото: Інстаграм