Фіналіст «Холостячки-1» Олексій Тригубенко став батьком

Суперфіналіст першого сезону реаліті «Холостячка» Олексій Тригубенко вперше став батьком. Про радісну новину чоловік повідомив в Інстаграм. У Олексія народився син. Щасливий батьком поділився першим фото з малюком з пологового будинку: «Ласкаво просимо у цей світ, сину! Не знав, що можна відчувати стільки любові»

Олексія Тригубенко привітали багато зірок українського шоу-бізнесу та колег по реаліті «Холостячка». Пізніше він записав звернення в сторіс і подякував усім за теплі слова а також розповів про батьківство: «Сам ще не до кінця усвідомлюю, що став батьком. Для чоловіка це по справжньому важливий етап. Раніше ти собі просто жив, щось робив, а зараз це твоє продовження. Водночас це і страшно і цікаво, але батьківство надає сил, надихає на те, щоб чогось ще більше досягати і робити».

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко став батьком
Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко

Поки що достеменно не відомо, хто мама малюка і обраниця Олексія Тригубенко. Але незадовго до війни він розповідав, що почав зустрічатися з дівчиною на ім’я Аліною і пізніше зізнався в інтерв’ю, що, нарешті, знайшов своє кохання.

Фото: Інстаграм