Євген Кот та Наталія Татаринцева стануть батьками

Відоме подружжя танцівників-хореографів Євген Кот та Наталія Татаринцева повідомили радісну новину. Здійснилася їхня заповітна мрія - Євген Кот та Наталія Татаринцева стануть батьками. Подружжя зробило спільний пост в Інстаграм, де і повідомила щасливу звістку – про вагітність Наталії. Вони зняли чуттєве відео під українську колискову. 

«Сьогодні, в день Різдва, ми ділимося з вами нашою заповітною новиною і щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе наше Диво», - написали Євген і Наталія. 

Євген Кот та Наталія Татаринцева
Євген Кот та Наталія Татаринцева

Довгий час завагітніти Наталії Татаринцевій заважали проблеми зі здоров’ям. Жінка все життя професійно займалася спортом і це мало певні наслідки. Стати мамою чемпіонці України з художньої гімнастики та чотириразовій чемпіонці світу з танців на пілоні заважали постійні стреси та виступи.

Аби стати мамою, Наталія довгий час працювала над своєю мрією:

"Я працюю над цим щомісяця, це така жіноча робота, і внутрішня, і з головою, і з гормонами, - розповідала вона про бажання завагітніти. Щомісяця два тижні ти віриш у те, що все здійсниться, а потім два тижні у тебе депресухи. Коли ти розумієш, що ще один місяць і воно не склалося. Ти починаєш знову себе піднімати".  

Женя Кот з дружиною
Женя Кот з дружиною Наталею
Євген Кот та Наталія Татаринцева
Євген Кот та Наталія Татаринцева