Еліна Світоліна перенесла операцію

Через кілька днів після свого дня народження 30-річна Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі. Тенісистка написала пост в Інстаграм і поділилась фото, на якому вона лежить на лікарняному ліжку, а на другому – в кріслі колісному з чоловіком Гаелем Монфісом. 

Для Еліни Світоліної це була запланована операція. Через травму 10 вересня тенісистка змушена була оголосити про дострокове завершення виступів у цьому році. Попри проблеми зі здоров’ям тенісистка задоволена цим сезоном, адже Світоліна потрапила у 30-ку найкращих тенісисток світу.

Еліна Світоліна на ліжку
Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі
Еліна Світоліна на кріслі колісному
Еліна Світоліна з чоловіком Гаелем Монфісом

«На жаль, мій сезон 2024 року вже в підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, яку я намагалася вирішити протягом цього року.  
Це та сама проблема, яка закінчила мій сезон у 2023 році і заважала мені протягом більшої частини 2024 року. З нею стало важче впоратися, і вона все більше і більше впливає на мене не лише щодо тенісу та тренувань, але й у моєму повсякденному житті.

Але зараз я рада можливості зосередитися на своєму одужанні та повернутися ще сильнішою, ніж була. Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні.

Хочу подякувати всім вам за підтримку та заохочення в цей складний час. Ваша любов і позитив означають для мене все, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на кортах у 2025 році», - написала Еліна Світоліна. 

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна