Еліна Світоліна ставить на паузу спортивну кар’єру

Еліна Світоліна після програшу у 3-му колі на Відкритому чемпіонаті США US Open 2023 вирішила на деякий час зробити перерву у спортивних змаганнях та відновити сили. Спортсменка повідомила, що йде у відпустку на невизначений термін і деякий час не буде грати в теніс. Про це Еліна написала в Інстаграм. 

«Життя - це прекрасна подорож, але я повинна визнати, що іноді вона може бути карколомною. Я відчуваю, що постійно жонглюю кількома обов’язками, переслідую свої мрії та прагну до успіху. Легко потрапити в цей вир життя, але серед усього цього я усвідомила важливість зупинятися, дихати та робити крок назад.

Життєві виклики можуть бути складними, але я зрозуміла, що це нормально - робити перерву та заряджатися. Саме в ці моменти тиші я збираю сили, щоб продовжувати, продовжувати рухатися вперед до своєї мрії. Саме в ці моменти я знаходжу ясність і відновлюю свою зосередженість», - написала Еліна Світоліна.

Гаель Монфіс з дитиною
Чоловік Еліни Світоліної Гаель Монфіс з донькою

Тенісистка також зазначила, що в неї є кілька цікавих планів, але не стала вдаватися в подробиці. Написала лише, що дуже хоче повернутися додому, до чоловіка і маленької донечки, аби насолодитися спілкуванням з найріднішими. А потім дасть собі трохи часу аби прийти у форму.

Нагадаємо, згідно з інформацією на офіційному сайті турніру US Open, за вихід до 1/16 фіналу Еліна Світоліна отримає 191 000 доларів США. 

Минулої осені Еліна народила доньку Скай від французького тенісиста Гаеля Монфіса і вже на початку квітня 2023 року повернулася до змагань. 

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна