Екс-дружина Остапчука розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям

Нотаріус та блогерка Христина Горняк, колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям. Лікарі прогнозують видалення нирки, яка у жінки, як зʼясувалося, погано функціонує. 

Христина написала в Інстаграм пост про свою хворобу та озвучила діагноз – гідронефроз четвертого ступеня, атрофія лоханок лівої нирки. Блогерка попередила, що пише це на широкий загал не через те, аби визвати жалість до себе, а для того, щоб підписники пильніше слідкували за своїм здоров’ям.

Христина Горняк
Христина Горняк

«Гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки», такі страшні слова стались зі мною три тижні назад. Вердикт в Україні одразу - видалення нирки. Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується… Хоча я нікому це не показала майже, ну на скільки змогла. я ж так хочу ще багато чого встигнути…», - пише Горняк, а також дякує рідним і друзям, які поруч з нею та які її підтримують.

Христина Горняк пише, що вже консультувалася у декількох лікарів, в тому числі і за кордоном. Останнє дослідження жінка проходила в Австрії, у Відні.

Христина Горняк
Христина Горняк

«Ця хвороба не проявляється НІЯК. Всі аналізи в мене, як у самої здорової людини, абсолютно всі. УЗД Я РОБИЛА ТЕЖ ПОСТІЙНО, та спершу мені казали, що в мене кіста в нирці, та щоб я спостерігала, і тільки два останніх лікарі сказали, що треба до уролога - терміново. Наразі я відвідала тут чудового спеціаліста, Prof. Seitz, який направив мене зробити сценографію тут, і сказав, якщо вона працює хоч на 30% він спасе її. Якщо ні, то ні….

Але додав, що я можу жити як здорова людина далі, що одна нирка опрацьовує набагато більше, ніж потребує людина. І що я виглядаю як абсолютно здорова. Він такий спокійний, що я вірю йому», - розповідає Христина. 

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк
Христина Горняк
Христина Горняк зізналася, що не отримувала слова підтримки від колишнього чоловіка Володимира Остапчука

Христина Горняк і Володимир Остапчук одружилися 2020 року. Наприкінці жовтня 2022 року українські ЗМІ повідомили, що пара оформила розлучення. Вони самі офіційних заяв з цього приводу не робили. Христина пізніше лише підтвердила розлучення з чоловіком, зазначивши, що в цьому вони винні обидва. Про свою хворобу жінка вперше заговорила у травні 2023 року.

Фото: Інстаграм