Дружина Євгена Кота розсекретила незвичне ім’я доньки та свою вагу на 5-й день після пологів

Євген Кот та Наталія Татарінцева, які нещодавно вперше стали батьками, в Інстаграм поділилися зі своїми підписниками першою фотосесією новонародженої донечки з пологового будинку. А також повідомили, яке незвичне ім’я вибрали для малечі. Дівчинку назвали Леля. 

«Леля, ми вітаємо тебе у нашому недосконалому світі і обіцяємо, що будемо допомагати бачити його в яскравих кольорах, надавати допомогу і піклуватись про твою безпеку і світле майбутнє. Твої мама і тато», - написали Євген Кот та Наталія Татарінцева. 

Що означає ім’я Леля? 

Леля – це слов'янське ім'я, яке походить від імені давньослов'янської богині Лелі. Юна богиня символізувала чистоту молодої дівчини та її ніжність. У деяких джерелах говориться, що Леля була дочкою богині любові й краси Лади. Входить в головний пантеон слов’янських богинь-породіль: Макоша, Жива, Лада і Леля. Зображується на традиційному слов’янському візерунку-оберіг. Існує слов’янська руна Леля.

Наталія Татарінцева вперше стала мамою.

Своїм підписникам покроково розповідає про перший досвід народження дитини. Маля з’явилося на світ за допомогою кесарева розтину. Так, вже на п’ятий день після пологів молода матуся зняла себе на відео у спідній білизні і розповіла, на скільки схудла. 

Наталія Татарінцева у спідньому
Наталія Татарінцева розповіла, як схудла
Наталія Татарінцева у спідньому
Наталія Татарінцева розповіла про дієту, завдяки якій схудла
Євген Кот та Наталія Татарінцева
Євген Кот та Наталія Татарінцева