Донька Елвіса Преслі пішла з життя у віці 54 років

Єдина донька Елвіса Преслі Ліза Марі Преслі померла 12 січня у Лос-Анджелесі. Їй було 54 роки. Про смерть підтвердила дружина Елвіса і мати Лізи Марі – Прісцилла. «З важким серцем я повинна поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна дочка Ліза Марі покинула нас», — підтвердила Прісцилла Преслі в заяві для People у четвер увечері.

За попередньою інформацією у жінки раптово зупинилося серце. Як повідомляють у поліції, в дім, де жила Ліза Марі Преслі було викликано машину «швидкої». Парамедики знайши жінку, яка не дихала, після серцево-легеневої реанімації з’явились ознаки життя і її терміново було доставлено у лікарню для негайної медичної допомоги. Але, на жаль, у лікарні вона померла.

За два дні до трагедії Ліза Марі Преслі була присутня на кіноцеремонії «Золотий глобус». Один з претендентів на отримання нагороди був байопік про її батька – легендарного Елвіса Преслі.

Ліза Марі Преслі
Ліза Марі Преслі

Нагадаємо, що два роки тому, влітку 2020-го, з життя пішов її єдиний син 27-річний Бенджамін Кео, який наклав на себе руки. Ця трагедія дуже сильно вплинула на Лізу Марі Преслі, довгий час вона перебувала у депресії. Але казала, що мусить жити заради своїх дівчат – трьох доньок: 33-річної Райлі та 14-річних близнючок Харпер та Фінлі. Останній її допис в Інстаграм, опублікований ще у серпні, був присвячений якраз синові. Для People Ліза Марі Преслі написала статтю, в якій описала, як справляється з горем через смерть сина. Цим вона хотіла підтримати людей, які, як і вона, пережили смерть близької людини.

Лиза Мари Пресли и Бенджамин Кио
Ліза Марі Преслі з єдиним сином Бенджаміном, який пішов з життя у 2020-му

Ліза Марі Преслі була заміжня чотири рази. У 1988 року вона вийшла заміж за Денні Кео, чиказького музиканта, від якого народила двох дітей: дочку Райлі в 1989 році та сина Бенджаміна в 1992 році. Після п'яти з половиною років шлюбу пара розлучилася в 1994 року. Менш ніж через місяць вона вийшла заміж за співака Майкла Джексона. «Я дуже закохана в Майкла, я присвячую своє життя тому, щоб бути його дружиною. Я розумію і підтримую його», — говорила тоді Лізи Марі. «Ми обоє з нетерпінням чекаємо збільшення сім’ї».

Ліза Марі Преслі
Ліза Марі Преслі

Через два роки Ліза Марі та Джексон припинили стосунки. У 2000 році Ліза Марі заручилася з музикантом гавайського походження Джоном Ошайкою, але стосунки припинилися, коли вона зустріла актора Ніколаса Кейджа на дні народження Джонні Рамона в 2000 році. Через два роки Ліза Марі та Кейдж одружилися під час таємної церемонії на Гаваях у 25-ту річницю смерті Елвіса. Однак менш ніж через чотири місяці після весілля пара оголосила, що розлучається. "Мені це сумно, але ми не повинні були одружуватися", - сказала Ліза Марі.

Її четвертий шлюб відбувся в 2006 році з Майклом Локвудом, від якого Ліза Марі народила доньок-близнючок Харпер і Фінлі через два роки. Але через 10 років Ліза Марі подала на розлучення. Усе її життя її головним пріоритетом були її діти. Ліза Марі в інтерв’ю постійно говорила, що дуже їх любить і робить все, аби вони були щасливі.

Ліза Марі Преслі з доньками
Ліза Марі Преслі з доньками

Фото: Інстаграм