Арсен Мірзоян розповів про маму, яка залишається в Запоріжжі

Арсен Мірзоян з початком повномасштабного вторгнення активно почав займатися волонтерською роботою, допомагаючи ЗСУ. Так, разом із товаришами, за 9 місяців війни він пригнав більше тисячі машин нашим захисникам на фронт. А ще робить благодійні концерти для військових на передовій. 

Рідне місто Мірзояна – Запоріжжя. Він давно перебрався до столиці, але там і досі живе його мама. Навіть незважаючи на щоденні обстріли і велику небезпеку. Жінка відмовляється кидати свою домівку і кудись переїжджати. Співак скоро поїде додому, до Запоріжжя, яке зараз стало одним з прифронтових місць та намагатиметься переконати маму все ж таки поїхати з міста на деякий час.

«Зараз буду їхати туди, намагатимусь облаштувати їй побут. Або переконаю виїхати, або ж просто посаджу в автівку та вивезу», - розповів Арсен Мірзоян в студії «Сніданку з 1+1».

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян з товаришами возять машини на фронт
Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян дає концерти на передовій

Також співак здивував розповіддю про те, чим займається під час блекаутів. Арсен Мірзоян зізнався, що у той рідкісний час, коли опиняється у себе вдома, він, коли вимикають світло, вчить англійську мову. Мовляв, багато пропустив у юності, тож треба зараз надолужувати. А тим паче, що його маленька донечка Ніна зараз перебуває з Тонею Матвієнко в Великій Британії. Саме там вона і пішла в перший клас

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

Фото: Інстаграм