«Антитіла» зняли кліп «Вдома» і для цього об’їздили всю Україну

Український гурт «Антитіла» представляє нову пісню та кліп «Вдома», щоб нагадати про найцінніше — про рідний дім і рідних, своїх людей.

Разом зі знімальною командою гурт «Антитіла» витратив сім днів, щоб об’їхати всю Україну і зберегти в кадрі характер і настрій вільної й такої рідної всім Батьківщини. Не всі локації, що використані у кліпі, впізнавані та загальновідомі, але в цьому і є їх унікальність. Кожен знайде в цих кадрах щось знайоме і рідне. Тернопіль, Одеса, Харків, Київ, Львів, Херсон… і ще багато інших вулиць, площ, двориків і дахів українських міст і містечок потрапили у кадр. 

Гурт "Антитіла"
Гурт "Антитіла"

«Вдома” створювалася для того, щоб кожен, хто буде її слухати, відчув ось це тепло всередині. Тепло, що відчуває людина, коли знаходиться вдома, на рідній землі. Пісня писалася для того, щоб додати в життя українців трохи світла у ці непрості часи. Тим героям, які на передовій, тим українцям, що борються і щодня  долають неймовірні труднощі, знаходячись в Україні, а також тим, які вимушено залишили свій дім, тимчасово перебувають за кордоном і сумують за всім рідним, що чекає їх вдома. Ця пісня хоча б на кілька хвилин, мелодією та словами, допоможе подумки опинитися там, де всі свої. Опинитися вдома», — коментує фронтмен гурту Тарас Тополя.

Гурт "Антитіла"
Гурт "Антитіла"

Робота над композицією тривала відносно недовго, вже за декілька тижнів серпня пісня була готова. 

Відеоряд для пісні «Вдома» створювався, аби поділитися любов’ю та ностальгією за рідними місцями, з якими пов’язано найбільше спогадів, і до яких кожен з нас прив’язаний невидимою ниткою.

Над відеокліпом працювала команда режисера Дмитра Шмурака, вже відомого співпрацею з Антитілами у кліпах «Танцюй», «Фари» та «2Step».

Наживо почути нову роботу Антитіл можна вже цієї осені, з 25 вересня по 14 листопада, на живих концертах гурту в рамках великого українського туру, що охопить 43 міста України. 

АНТИТІЛА - ВДОМА