Андрій Бєдняков скоро вдруге стане батьком

Телеведучий, блогер та мандрівник Андрій Бєдняков та його дружина, акторка Анастасія Коротка чекають на другу дитину.

Настя опублікувала в Інстаграм фото, на якому дуже гарно вимальовується кругленький животик і написала у притаманному їхній сім’ї гумору: Ось такі новини. Тільки не кажіть Андрію, він досі думає, що то мене камера телефона повнить. Ото йому сюрприз буде через декілька місяців». Бєдняков у коментарі до фото відповів: «Оце блін залишив на півроку».

Анастасія Коротка з донькою Ксенією зараз перебувають у Португалії.

З другою вагітністю Насті вже встигли привітати зіркові друзі: Леся Нікітюк, Лілія Ребрик, Юлія Саніна, Віра Кекелія, Сніжана Бабкіна, Вікторія Булітко.

Анастасія Коротка йде вулицею
Анастасія Коротка вагітна другою дитиною

Нагадаємо, що маріуполець Андрій Бєдняков став до лав волонтерів і активно допомагає країні. А ще поки що забороняє дружині й донці повертатися до України.

"Ксеня постійно запитує, коли закінчиться війна, – розповідає ведучий Нового каналу. – Каже: «Хочу додому, хочу у свою кімнату, хочу до своїх друзів, до школи, на дитячий майданчик». Я їх зупиняю. Вважаю, поки що не треба, адже не прибічник того, що зараз усі люди повертаються додому. Звісно, всім хочеться до свого будинку, всі хочуть побачитися з друзями, погуляти рідними
вулицями. Але ще зарано".

Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка з донькою Ксенією
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка

Фото: Інстаграм