Анастасія Приходько про плани повернутись в політику: «Є велике прагнення бути корисною державі»

Співачка Анастасія Приходько в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк зізналася, що не шкодує про своє політичне минуле і раптом що – може його повторити. Адже дуже хоче бути корисною своїй Батьківщині.

«Це дуже великий досвід. І я вдячна кожному, хто був тоді зі мною. Як-то кажуть, стрибнула в останній потяг, коли були парламентські вибори. Але вже такої системи не буде – буде нова. Я пройшла весь цей шлях, подивилася, як робляться вибори, як це виглядає зсередини», - згадує співачка.

Приходько навіть про цей свій життєвий етап готова написати книгу спогадів.

«Якщо у мене буде можливість ще раз спробувати себе у політиці, я обов’язково піду. Я дуже люблю навчатися. У мене є велике прагнення бути корисною державі. Буде чи не буде виходити, але це мій шлях», - впевнена Настя.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Зараз Настя Приходько не співає, а отже і не заробляє грошей. А на питання за які гроші живе від початку повномасштабної війни, каже:

«У нас багато чого було заплановано. Хотіли зробити гараж, закрити терасу, знімати відео… Чоловік заробляє, але 70 відсотків його бізнесу помножено на нуль. Я взагалі безробітна. Я тепер утриманка. Не працюю і це мене дуже гризе. Я завжди любила сама заробляти і витрачати на те, що хочу. Я не та людина, яка може прийти і попросити. Навіть у чоловіка. Можу якісь записки писати, натякати, але ніколи напряму не попрошу».

Інтерв'ю Анастасії Приходько