alyona alyona вирішила зробити паузу в музичній кар’єрі

Українська реперка alyona alyona заявила, що збирається на деякий час зробити паузу в музичній кар’єрі та на деякий час піти зі сцени. Одна з головних причин – втома. Про свій емоційний і фізичний стан, а також про найближчі плани співачка розповіла в Інстаграм.

«Не буду розкривати всі подробиці, лиш скажу, що постійний перетин кордону витягнув із мене всі сили — як моральні, так і фізичні, а ще добряче вдарив по здоров‘ю.

Планую в листопаді витратити місяць на відновлення сил організму. У грудні хочу присвятити місяць творчості. Що буде в січні — ще не вирішила, але знаю точно, що на ці три місяці я не зникну з публічного поля. Я буду виходити в сторіз, розповідати, як я, що зі мною відбувається і взагалі, що говорять мої аналізи і т.д. Але я не буду давати концерти (можливо, тільки якісь винятки).

За останні півтора року я дуже мало приділяла часу тому, що турбує особисто мене. Особливо здоров‘ю. І пережиті стреси почали вилазити боком — це я можу констатувати точно. Хочу себе підлампічити», - написала alyona alyona

alyona alyona
alyona alyona

alyona alyona раніше розповідала, скільки витрачає грошей на місяць.

Фото: Інстаграм