alyona alyona стала новою амбасадоркою Spotify EQUAL

У травні 2023 року амбасадоркою проєкту EQUAL від Spotify стала відома українська реперка alyona alyona. 

“EQUAL — це про меседж. Якщо ти маєш, що сказати своєю музикою, проєкт відкритий для тебе. EQUAL — це про відсутність будь-яких очікувань. Якщо ти жінка, ти повинна… Що? Чому? В цих питаннях ми з EQUAL на одній хвилі — ми про силу жінки, яка приймає себе, про любов до свого коріння та нового покоління. Трек «Не втратимо зв‘язок» очолив український плейліст EQUAL, а також потрапив до глобального плейліста проєкту. Я вдячна за таку можливість показати свою музику світовій аудиторії, транслювати їй свої меседжі та тим самим популяризувати українську музику у світі” - Коментар alyona alyona із соціальної мережі Instagram.

alyona alyona
alyona alyona стала новою амбасадоркою Spotify EQUAL

Ціль проєкту EQUAL - сприяння рівності жінок у глобальній індустрії музики. Проєкт складається з набору музичних добірок, які транслюються у 187 країнах світу, від Японії до Аргентини, від Польщі до Великої Британії та вже третій місяць поспіль — в Україні.

Травневі музичні добірки EQUAL Global та EQUAL Ukraine, що об'єднують найпотужніші жіночі голоси в музиці, уже в доступі для користувачів Spotify.