Зіркові гості на прем’єрі української комедії «Кохання без контракту»

В український прокат вийшла українська романтична комедія «Кохання без контракту», в якому знялись ведучий «Сніданок. Вихідний» на 1+1 Україна Олександр Попов, зірка Ліги сміху Володимир Шумко, актриса кіно та серіалів Ольга Скороходова. Саундтрек до фільму записала Анна Добриднєва.

У зв’язку з повномасштабною війною зйомки фільму довелось перенести до Чорногорії і побудувати сюжет картини навколо одного з курортних містечок цієї країни. 

«Враження від зйомок неповторні, в першу чергу, через нашу неймовірно дружню та веселу команду! От чому зараз важливо робити розважальне кіно для українців, тому що воно допомагає підняти настрій, перемкнутися і хоч на трішки відволіктися від подій, які відбуваються навколо. Комедія - заряджає і не дає падати духом, а наша - тим паче!», - коментує Володимир Шумко.

Ольга Скороходова, Олександр Попов, Анна Добриднєва
Ольга Скороходова, Олександр Попов, Анна Добриднєва

Співачка Анна Добриднєва розповіла, як готувалася до запису саундтреку  до «Кохання без контракту»:

«Я не була впевнена, чи зможу передати легку атмосферу цього кіно, пронизаного справжнім відпочинком, бо весь час знаходжуся в Україні серед сповіщень повітряних тривог. Та продюсер фільму Валерія Гуза настільки занурила мене в сюжет та переконала у його важливості для сьогодення українців, що я включила фантазію і буквально перемістилася в це місце. Написавши пісню «Де я?» я наче побувала у справжній відпустці! Нехай ця магія доторкнеться до сердець всіх глядачів нашої стрічки».

Валентина Хамайко, Олександр Попов
Валентина Хамайко з молодшим сином Андрієм, Олександр Попов
Валентина Хамайко з сином на руках
Валентина Хамайко з сином Андрієм
Ольга Скороходова
Ольга Скороходова
Гурт "Авіатор"
Гурт "Авіатор"

Після прокату в Україні «Кохання без контракту» з 13 жовтня вийде в європейському прокаті, Канаді та Англії - українською мовою, щоб усі наші переселенці мали змогу подивитися продукт українського виробництва рідною мовою.

Фото: пресслужба