Зірка «Сутінок» Тейлор Лотнер зіграв пишне весілля

Зірка молодіжної вампірської саги «Сутінки» Тейлор Лотнер одружився! За іронією долі актор обрав собі кохану дівчину з таким самим ім’ям – Тейлор. Обраницею Лотнера стала медсестра Тейлор Доум. Пара влаштувала пишне весілля, про яке написав журнал Vogue.

Вишукана весільна церемонія Тейлора Лотнера та Тейлор Доум пройшла у Каліфорнії, на околицях Пасо-Роблс, на території виноградників Epoch Estate. Молодята говорила клятви вірності під супровід інструментальної музики. Серед ста запрошених – друзі та родичі.

Тейлор Лотнер
Тейлор Лотнер одружився

Весілля пройшло 11 листопада. Це важлива дата для нареченої, яка цікавиться нумерологією. Тейлор Лотнер освідчився своїй майбутній дружині саме 11 листопада 2021 року, а зіграли весілля рівно через рік. Освідчення пройшло вдома на кухні, але актор заздалегідь підготувався і прикрасив приміщення свічками і квітами. Дівчина, коли побачила кухню, дуже розчулилася. 

А познайомила Тейлора з майбутньою обраницею сестра актора ще у 2017 році. Тоді вона йому жартома сказала: «Я приведу до тебе твою майбутню дружину». Так і сталося. 

Тейлор Лотнер
Тейлор Лотнер та його дружина Тейлор Доум
Тейлор Лотнер у смокінгу
Тейлор Лотнер
наречена
Дружина Тейлора Лотнера
Тейлор Лотнер весілля
Весілля Тейлора Лотнера
обкладинка журналу
Тейлор Лотнер зіграв весілля

Фото: Vogue