Зірка культового серіалу «Альф» помер за дивних обставин

46-річний актор Бенджі Грегорі, відомий за єдиною роллю хлопчика Браяна Таннера у культовому комедійному серіалі 80-х «Альф», помер у власній машині за дивних обставин. Чоловік пішов з життя ще 13 червня, але його рідна сестра наважилась тільки зараз про це розповісти американському таблоїду TMZ. 

Родина вважає, що він заснув у машині й помер від теплового удару, проте офіційну причину смерті поліцейські поки що не повідомили. Його знайшли мертвим у власній автівці на стоянці біля відділення банку в містечку Пеорія, штат Аризона. Поруч із ним знайшли мертвим і його собаку породи мопс на ім’я Ганс.

Бенджі Грегорі із собакою
Бенджі Грегорі із своїм улюбленцем мопсом на ім'я Ганс
Бенджі Грегорі
Бенджі Грегорі прославився ще в дитинстві завдяки ролі Браяна Таннера в серіалі "Альф"

Сестра також розповіла, що її брат страждав від депресії, біполярного розладу та мав проблеми зі сном. Причини смерті Бенджі Грегорі наразі невідомі, слідство триває. 

Бенджі Грегорі став відомим завдяки ролі маленького хлопчика Браяна Таннера в серіалі «Альф». Після цього чоловік ще знявся в декількох проектах, а потім залишив акторську кар’єру та пішов служити до ВВС США. Потім він залишив службу в армії за станом здоров’я. 

Бенджі Грегорі
Бенджі Грегорі в серіалі "Альф"
Серіал "Альф"
Серіал "Альф" у 80-ті був дуже популярним, а згодом набув статусу культового та улюбленого мільйонами глядачів по всьому світу.
Бенджі Грегорі
Бенджі Грегорі в серіалі "Альф"

Читайте - у віці 102 років померла найстарша модель в світі Айріс Апфель