Юрій Нікітін створив платформу, де можуть заробляти творчі люди різних професій

Юрій Нікітін презентує інноваційну платформу для монетизації контенту UGREATOR і запрошує всіх охочих на закриту онлайн презентацію

UGREATOR – це платформа, заснована продюсером Юрієм Нікітіним, що об’єднає  українських креаторів із різних культурно-креативних сфер (музикантів, дизайнерів, художників, хореографів, блогерів тощо) та їхніх фоловерів по всьому світу. І все це задля підтримки творчості перших та самовираження других. Особливістю нового проєкту стане те, що заробляти зможуть не лише ті, хто створюють контент, а й ті, хто його споживають та за ним спостерігають. 

Презентація проєкту відбудеться 12 квітня о 19:00 за київським часом, а взяти у ній участь може будь-хто за умови реєстрації на сайті

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

«Якщо ти в авангарді, любиш творити, бажаєш бути серед перших учасників нашого творчого ком’юніті та отримати максимум – welcome! Ми прагнемо зменшити дистанцію між креаторами та фоловерами і побудувати новий формат відносин, в якому кожен є важливим. 

Завдяки ретельно продуманим механікам та ігровим активностям платформи креатори  матимуть можливість значно розширити свою аудиторію та монетизувати її у найкращий спосіб. А фоловери — підтримувати своїх кумирів та заробляти на цьому. Такий собі суцільний win-win», — наголошує Юрій Нікітін.

UGREATOR
UGREATOR має дуже чітку й зрозумілу концепцію

Загалом UGREATOR має дуже чітку й зрозумілу концепцію, що базується на трьох ключових меседжах:

  • Create to Earn (Твори і заробляй): будь-який творчий доробок може продаватися та перепродаватися на аукціонах в межах платформи.
  • Collect to Earn (Колекціонуй і заробляй): будь-хто з учасників, купуючи контент креаторів, може трансформувати його в NFT і виводити на сторонні маркетплейси.
  • Play to Earn (Грай і заробляй): ігрові механіки платформи дають можливість кожному з  учасників отримувати внутрішньоігрову валюту, яку, вреші, зможе використовувати в межах платформи або перетворювати на реальні гроші.
Юрій Нікітін створив платформу
Юрій Нікітін створив платформу UGREATOR

Старт  вже незабаром, тож долучайтеся до презентації 12 квітня, щоб познайомитись із проєктом та пробудити свого внутрішнього “югрейтора”!

Фото: пресслужба