Юрій Горбунов розповів, які пісні співає старшому сину Івану

Ведучий «Сніданку з 1+1» та «Голосу країни» Юрій Горбунов тато двох синів – 5-річного Івана та однорічного Данила. Телеведучий розповів, яких пісень співає дітям.
 
Юрій Горбунов зізнався, що саме завдяки вокальному проєкту «Голос країни» старший Іван любить гучну музику, адже змалечку часто був за лаштунками, в гримерці.
 
«Наш «Голос країни» і наш з Катею старший син Іван пов’язані. Коли він тільки народився, нам треба було їздити відразу на зйомки. Тому наш водій привозив Івана в павільйон, щоби Катя його годувала. І коли він раптом капризував, а в той час починалася голосно грати музика, він тут же засипав. Тому любить голосну музику», - згадує ведучий.

Юрій Горбунов сидить на дивані із сином
Юрій Горбунов із старшим сином Іваном

А ще Юрій Горбунов зізнався, що Іван чудово знає пісню «Ой, у лузі червона калина» - саме її вони зараз удвох з сином співають, хоча малюк знає й багато іншої музики.
 
«З малечку Іван слухав різну музику. У нас був такий збірник з пісень з мультфільмів і казок. Там були записані пісні з «Колобка», з «Кози-дерези»... А зараз ми разом з Іваном співаємо «Ой, у лузі червона калина». А ще він страшенно любить і знає пісню Гайтани «Танці з зірками» (або є друга назва у пісні «Диво»). І ми її любимо вдома співати. Там є такі слова «Бо це диво, диво, диво, диво  між нами». Я йому наспівував, коли вкладав спати, а мама в той час була на роботі. Частіше, звичайно, імпровізував, і не конкретні пісні співав, а щось сам вигадував, міксував. Або просто мугиках. І він під такі мої співи засипав. Або казав: «Тату, досить», - з усмішкою розповідає Горбунов.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Нагадаємо, що історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої почалася саме на зйомках «Голосу країни». Цього року вони також удвох ведуть 12 сезон вокального шоу. На екрани українців найспівочіший проєкт повернувся восени. Його трансляція була перервана у лютому через повномасштабне вторгнення РФ на територію України. Проєкт повернувся аби нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча
Юрій Горбунов і Катерина Осадча

«Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголосили збір 3 мільйони гривень, щоб придбати великий комплект засобів аеророзвідки і допомогти нашим воїнам коригувати свою рятівну роботу, влучно та вчасно відстежувати небезпеку і планувати ефективні дії для звільнення України від окупантів.
 
Долучитись можна на dobro.ua, і навіть у криптовалюті, а також відправивши смс з усіх операторів благодійний номер 88007. Посилання на збір

Фото: пресслужба