Юлія Саніна розповіла, як готується до Євробачення-2023

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна цього року стане однією з ведучих фіналу Євробачення, яке пройде у травні в Ліверпулі. Крім Юлії будуть ще кілька відомих ведучих з Великої Британії. Артистка розповіла, що відчуває через це: «Мені трошки неспокійно, але це приємна тривожність. Для мене це крутий і цікавий досвід. Але і багато роботи, до якої я готова», - сказала вона у коментарі для ЖВЛ.

Юлія Саніна сумлінно готується до фіналу Євробачення і тому щодня займається англійською з різними викладачами. Вже встигла побувати на британському телебаченні. 

Юлія Саніна
Юлія Саніна розповіла, як готується до Євробачення-2023

«Мене представили поки що тільки Грему Нортону. Це легендарний британський ведучий. Багато років поспіль я дивилася його шоу, вивчаючи англійську мову. Він приємна людина – нам довелось трошки з ним поспілкуватися. Питав багато про Україну. Йому було цікаво», - розповіла Саніна.  

Нагадаємо, що торік саме гурт з України Kalush Orchestra виборов перемогу, але через повномасштабну війну у 2023 році Україна не зможе у себе прийняти міжнародний пісенний конкурс. Тому його перенесли до Великої Британії, до міста Ліверпуль.