Юлія Саніна розповіла про розмову з королем Чарльзом та підготовку до Євробачення-2023

Зовсім скоро в Ліверпулі розпочнуться півфінали “Євробачення-2023”. Однією з ведучих міжнародного конкурсу стала фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. Співачка вже прибула до Ліверпуля і навіть встигла познайомитися з королем та королевою-консортом Великої Британії. Ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” на прямому включенні із Ліверпуля фронтвумен The Hardkiss розповіла про спілкування з королем Чарльзом та про підготовку до  “Євробачення-2023”.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Юлія зізналась - вона думала, що підготовка до головному міжнародного музичного конкурсу відбуватиметься нервово і напружено, проте помилилась. У Ліверпулі панує приємна дружня атмосфера, все проходить спокійно та без метушні.
 
“Вже тиждень як відбуваються різноманітні репетиції і прогони. Ми вже відрепетирували 2 півфінали. Сьогодні буде репетиція гранд фіналу, все відбувається  заздалегідь, тому ми готові. Всі дуже здивовані моєю англійською вимовою, адже вона природно звучить. Я кілька місяців над цим працювала”, - поділилась фронтвумен The Hardkiss.

Юлія Саніна на сцені Євробачення
Юлія Саніна на сцені Євробачення познайомилася з королем Великої Британії Чарльзом

Розповіла ведуча ”Євробачення-2023” і про спілкування з королем Чарльзом. Як зазначила артистка, напередодні цієї зустрічі ніяких додаткових зустрічей, де розповідали б про протокольні правила, не відбувалось.
 
“Дуже приємні люди. Король Чарльз запитав, як мені тут атмосфера? Я подякувала за відчуття, що це дійсно українське Євробачення, незважаючи на те, що воно проходить тут, в Ліверпулі. Вони дуже гостинно та з відкритими серцями до нас ставляться. Україна тут на першому місці. Ще я сказала йому величезне дякую від українців за підтримку, яку ми отримуємо від Великої Британії, від його родини, від нього самого. Ми навіть поговорили про побратимство бібліотек Одеси та Ліверпуля. Для мене це історичний момент. Я ніколи в житті не думала, що коли-небудь буду так стояти і розмовляти з королем”, - поділилась емоціями Юлія Саніна.

Юлія Саніна з Каміллою
Юлія Саніна на сцені Євробачення поговорила з королем і королевою Великої Британії

Ведучі “Сніданку з 1+1” попросили фронтвумен The Hardkiss прокоментувати прогноз букмекерів про перемогу Швеції, проте співачка зізналась, що відповідальність ведучої не дає їй про це говорити.
 
“Ви знаєте, з ким моє серце”, - натякнула Юлія Саніна.