Віра Брежнєва змінила ім'я і розповіла про пережитий траур

Більше не Віра Брежнєва: нове ім’я і прем’єра кліпу, знятого під Києвом

На своїй Інстаграм-сторінці Віра Брежнєва розповіла про зміни, що сталися з нею після тренінгу особистісного росту. Упродовж 108 днів вона записувала 108 вдячностей людям, відчуттям, підтримці та змінам. Енергія, що народилася в процесі, трансформувалася через мову музики, і сьогодні VERA (нове творче ім’я співачки) випустила пісню “Дякую”.

Також відомо, що 6 жовтня вийде мініальбом, до якого увійшло 6 пісень-висловлювань Віри.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Коментуючи вихід пісні “Дякую”, співачка розповіла про “внутрішній траур”, який переживала останнім часом. Вочевидь стан співачки пов'язаний з війною в Україні.

“Дуже довго в мене був внутрішній траур. Всередині була тиша та темрява, не звучала музика, і посмішка, якщо й була, то тільки на обличчі, не в очах і не в душі. Я була в розібраному стані, шукала свої сенси, відповіді на питання, і просто намагалася жити в моменті, – поділилася VERA. – Я навчилася не будувати якісь довгострокові плани і бути просто вдячною за те, що у мене є. Саме вдячність почала мене стабілізувати: з розібраного стану я потроху стала вибудовуватись зсередини, почав з'являтися ресурс, а згодом музика всередині знову зазвучала… і я хочу, щоб ви її почули”.

Зйомки кліпу проходили на Київському морі з 6 ранку і до комендантської години. У відео VERA з’являється у ніжних сукнях трьох кольорів від українського бренду, які були обрані, щоб підкреслити відчуття легкості в моменті.

“Захотілося залишити в пам’яті та передати момент єднання з природою навколо: небом, сонцем, лісом. Коли все, що в тебе є – це секунда, тут і зараз, якою ми усі сьогодні живемо”, – додала співачка.

VERA - Дякую