Віктор Розовий отримав важке поранення в голову: тривала реабілітація попереду

Через два тижні після весілля 35-річного коміка і зірку Ліги сміху в команді «Загорецька Людмила Степанівна» Віктора Розового було важко поранено на фронті. Актор зараз служить в ЗСУ у складі 3-ї штурмової бригади. 

Віктор Розовий отримав тяжке осколкове поранення в голову під час виконання бойового завдання. За словами дружини бійця, акторки Ольги Мерзлікіної, це сталося ще 21 березня. Протягом двох тижнів медики боролись за те, аби військовий подолав період важкого стану. Наразі він у свідомості та намагається спілкуватись із рідними. Тепер на нього чекає період реабілітації.

Віктор Розовий
Віктор Розовий

«Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення і надану допомогу бійцям 2-ї та 3-ї роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км. Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію і усій лікарні за щоденну допомогу.

Ці 2 тижні медики і рідні робили все, аби Вітя подолав період важкого стану. Доки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу. Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірний успіх. Він уже у свідомості, намагається з нами спілкуватись та набирається сил для реабілітації. У нас нема сумнівів, що він повністю відновиться», – пише дружина.

Віктор Розовий з дружиною
Віктор Розовий з дружиною Ольгою Мерзлікіною

Ольга Мерзлікіна просить не турбувати в такий важкий період реабілітації, ніяких коментарів також більше не буде  цього приводу. Наразі займаються тим, «щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами». Дружина зазначила, що після відновлення Віктор Розовий сам вирішить, чи розповідати свою історію. 

дві руки
Віктор Розовий проходить зараз реабілітацію