Відомий футболіст Владислав Ващук воює в гарячій точці фронту

Ексгравець київського «Динамо» та збірної України з футболу 48-річний Владислав Ващук в травні 2023 року склав присягу і вступив до лав Національної гвардії України. Тепер він служить у бригаді наступу «Буревій». «Так, це було моє особисте рішення. Так, близькі і рідні ще досі в шоці. І так, я знаю, що дехто мене ніколи не зрозуміє. Але я дійсно вірю в нашу Перемогу. Я бачив «русский мир» на власні очі і буду робити все, щоб такого в моїй країні більше ніхто не побачив і не відчув. І коли прийде час, то я зможу точно відповісти - що я робив під час війни», - написав він в Інстаграм.

Владислав Ващук
Владислав Ващук
Владислав Ващук біля машини
Владислав Ващук пішов на фронт

Вже через три місяці солдата Владислава Ващука направили в одну з найгарячиших точок нашого фронту - у Куп’янський район. «Перше бойове завдання», - лаконічно підписав він декілька фото під постом. 

До того, як піти служити, Владислав Ващук з дня початку повномасштабної війни багато займався волонтерською та гуманітарною діяльністю.

Владислав Ващук
Владислав Ващук на першому бойовому завданні під Куп'янськом
Владислав Ващук
Владислав Ващук

Нагадаємо, що в березні 2022 року Владислав Ващук разом із сім’єю опинився в окупації в своєму домі на Київщині. По гуманітарному коридору йому вдалося виїхати і евакуювати сім’ю. Після цього в його дім в Гостомелі зайшли російські солдати, повністю його розграбували і розгромили. 

Читайте також: Чоловік Маші Єфросиніної пішов на фронт

Фото: Інстаграм