Від Ані Лорак пішла вся команда і повернулась в Україну

Відомий режисер Олег Боднарчук довгий час не тільки працював з Ані Лорак, а й дружив. В інтерв’ю Аліні Доротюк чоловік розповів, що не треба зараз сприймати Ані Лорак як українську співачку. Правдивіше її назвати російською співачкою українського походження. Також він повідомив, що на другий день після початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну, вся команда Ані Лорак, яка складалася з українців, її залишила і повернулася додому, на Батьківщину.

Також Боднарчук прокоментував нещодавній пост в Інстаграм Ані Лорак, де вона написала:

«Я заплющую очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце сповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена – моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям із вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі».

Ані Лорак
Ані Лорак

Режисер також прокоментував і скасування туру Ані Лорак в Європі:

«Дуже очікувано і дуже прогнозовано, що ніякого туру Європою при такій кількості українців там бути не може. І не зрозуміло, хто піде на ці концерти? Росіяни, яких там все менше, чи українці, які в принципі не можуть прийти на ці концерти? Це взагалі була дурна ідея.

Коли я прочитав цей її пост, не зрозумів, навіщо він взагалі? Він нічого не проясняє, він просто «я є, я жива».

Я не можу знайти виправдання цьому посту. Там немає ніякої позиції. Вона пише «Я вами дихаю», а кому зараз це потрібно, хто тебе питав про це? Тебе про інше запитували.

Ти можеш дати чітку відповідь? Хоча ця відповідь, напевно, нікому не потрібна, тому що всім зрозуміла».

Олег Боднарчук
Олег Боднарчук

Олег Боднарчук припустив, що Ані Лорак сама себе в такі рамки загнала, що «мовчати – не мовчати, і сказати – не сказати».

«Я знаю, що на другий день після початку війни вся команда, яка з нею працювала, а це здебільшого були українці, поїхала в Україну до своїх рідних, до батьків, на свою Батьківщину. Не дивно, що зараз усіма справами вона сама займається. Пише ці пости, організовує концерти і, звичайно, все це виглядає недолуго.

Всі наші артистки, які спочатку зробили кар’єру в Україні, а потім стали популярними в Росії, до них є певні питання.

Але кому Ані Лорак тут нах*р потрібна? Тут її прокляли вже 10 разів, і щоб вона не зробила, ніхто б її тут не прийняв. Їй би ніхто не пробачив ці 8 років. Вона російська співачка українського походження».