Ведучий Роман Міщеряков збирається одружитися

Гуморист та ведучий ранкового шоу «Ранок у великому місті» Роман Міщеряков відверто зізнався, що за останній рік його зв’язок із коханою дівчиною Юлією лише посилився. Як наслідок, чоловік пішов на сміливий крок та запропонував коханій одружитися!

«Проявилася неабияка підтримка одне одного. Ми стали, здається, ще міцнішими, тож наші стосунки перейшли на інший рівень, – ділиться Рома Міщеряков в ефірі проекту «Тихий вечір з Оленою Кравець». – Зізнаюся, що я зробив Юлі пропозицію. І вона сказала «так».

Роман Міщеряков
Роман Міщеряков з коханою дівчиною

У стосунках із Юлією Рома Міщеряков уже п’ять років. Дівчина також працює в сфері телебачення. До речі, вона – сценаристка і редакторка проекту Нового каналу «Пара на мільйон», де Рома є ведучим. І це не єдиний проект, який об’єднує пару. Продукт їхньої спільної творчості та праці також шоу «Розкажи історію», який вийшов на YouTube взимку цього року. Там Юлія – автор ідеї та редактор проекту, а Рома – ведучий.

Роман Міщеряков
Роман Міщеряков із коханою Юлією

Рік повномасштабної війни в Україні став випробуванням для деяких пар. Багато закоханих, на жаль, не витримали емоційного напруження і припинили стосунки. Сім’ї відчули, що таке стосунки на відстані. І це або зміцнило зв'язок між людьми, або ж, навпаки, зруйнувало. Та більшість українців все ж об’єдналися та «прикипіли» до своїх половинок. 

Роман Міщеряков із дівчиною
Роман Міщеряков із коханою Юлією
Роман Міщеряков
Роман Міщеряков із коханою Юлією
Роман Міщеряков
Роман Міщеряков

Також читайте, як одружився під час війни актор серіалу "Перші ластівки", а також Олег Сенцов.

Фото: Інстаграм