Валерій Харчишин розібрав завали згорілого власного дому під Києвом

Ще в березні, коли під Києвом точилися жорсткі бої з російськими окупантами, дім Валерія Харчишина з «Другої ріки» був повністю зруйнований. У нього влучила ракета і будинок згорів вщент. Залишилась лише піч з чавуна. Тож її музикант відреставрує та перенесе у нову будівлю, яку знову сам, своїми руками, побудує. 

Лише зараз, восени, Валерій Харчишин приїхав до свого зруйнованого будинку аби прибрати завали та розчистити теріторію. Йому на допомогу прийшли волонтери з організації «Добробат».

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

«Перша думка, як побачив будинок – добре, що нас там не було. А потім в голові летять картини – як я будував, всі деталі спливають, як пса Барні сюди приніс, як Ванька бігав із сосискою по першому поверсі, як я судився за землю. Все пролетіло в одну мить», - згадує музикант у коментарі для «Сніданку з 1+1».

Щоб почати демонтаж, треба було зібрати купу документів, згадує Харчишин. Тож розбирати завали розпочав саме восени.  

руїни дома Харчишина
Руїни будинку Валерія Харчишина

«Зараз мої діти знаходяться у Польщі. І не тому, що в Україні і досі небезпечно, літають ракети та дрони. А тому що їм нікуди повертатися. Будинку, де вони жили, більше немає. Але ми все відбудуємо», - запевняє лідер «Другої ріки».

До речі, старший син Харчишина служить у лавах ЗСУ, а сам музикант з початком повномасштабного вторгнення активно займався волонтерською діяльністю. 

Руїни дому Харчишина
Зруйнований будинок Валерія Харчишина
Руїни
Руїни будинку Валерія Харчишина
Руїни будинку
Руїни будинку на Київщині лідера гурту "Друга ріка"
Валерій Харчишин
Валерій Харчишин
Зруйнована піч
Уціліла піч з будинку Харчишина
Валерій Харчишин розібрав завали згорілого власного дому під Києвом

Фото: скрін з відео