Вагітна Сієнна Міллер з’явилась на обкладинці Vogue та оголосила про стать дитини

41-річна британо-американська акторка та модель Сієнна Міллер зовсім скоро вдруге стане мамою. Тому жінка з’явилася на зимовій обкладинці британського Vogue і розповіла в інтерв’ю про свою другу вагітність. Сієнна Міллер також оголосила і стать другої дитини – це буде дівчинка! У акторки буде донька. 

В розмові з журналісткою акторка розповіла про свою першу вагітність – її донечці Марлоу від стосунків з актором Томом Старріджем зараз 11 років. 

«Я витратила стільки часу на підготовку до пологів, і абсолютно не думала про те, що станеться, коли я прийду додому з дитиною. Принаймні тепер я знаю, що це таке». Цього разу вона підійшла до цього досвіду по-іншому: «Я просто не думаю, що буду тиснути на себе».

Сієнна Міллер
Вагітна Сієнна Міллер на обкладинці Vogue

Зараз Сієнна Міллер у стосунках з моделлю Олі Гріном, який молодший за неї на 15 років. Нещодавно пара переїхала жити з Нью-Йорку до Лондону. 

«Мені подобається, що він відкритий», - розповідає акторка про коханого чоловіка. Пара познайомилася саме у Нью-Йорку на вечірці на честь Хелловіну, організованій спільним другом. 

Зірка ділиться, що давно хотіла ще дітей. «Мені було так погано, що у Марлоу не було partner in crime — тож я стала для неї ним. Думаю, я намагався компенсувати кожну частинку, якої їй не вистачало».

Вагітна Сієнна Міллер
Вагітна Сієнна Міллер
Сієнна Міллер і Олі Грін
Сієнна Міллер і Олі Грін
Сієнна Міллер і Олі Грін
Сієнна Міллер і Олі Грін
Сієнна Міллер
Сієнна Міллер
Сієнна Міллер
Сієнна Міллер з донькою Марлоу
Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Фото: Енні Лейбовіц для Vogue