Топ-4 серіали від Даші Астафʼєвої

Добірка серіалів від Даші Астафʼєвої. Ведуча квіз-шоу «Хто знає?» (Новий канал) та співачка розповіла про свої улюблені серіали, які подивилася останнім часом. 
 

«Оленя», 2024

«Серіал заснований на реальних подіях. Впевнена, що ви точно не бачили та не відчували такого. Присвячую цю історію як повчання тим, хто любить робити добрі вчинки, коли їх не просять, а тобто – собі. «Оленя» – це адаптація однойменної автобіографічної моновистави Річарда Гедда, який і є головним героєм», - каже Даша.  

Опис:

Кінострічка описує історію Донні Данна – бармена й коміка-початківця, який намагається підкорити конкурентний світ стендапу. Незабаром він закручує роман з відвідувачкою бару Мартою Скотт, яка згодом починає переслідувати хлопця. 

«Ріплі», 2024

«Якби оргазм для очей та уяви був фільмом, то він був би саме таким… У якісь моменти здавалось, якщо б «Ріплі» був кольоровим, то можна було б вмерти від вражень та краси!» – ділиться враженнями Астаф’єва.

Опис:

Психологічний трилер знятий за кримінальним романом «Талановитий містер Ріплі». Дія серіалу розгортається у 1960-ті. Багач наймає шахрая Тома Ріплі, аби той вирушив до Італії та повернув його сина в США.

«Чоловік у повний зріст», 2024

«Просто подивіться! Хоча б заради останнього епізоду», – з усмішкою зазначає Даша Астафʼєва.

Опис:

Кінокартина розповідає історію бізнесмена Тома Мюллана. Щодня він робить усе, аби покращити життя, та успішно долає труднощі на шляху. Але буденність Тома змінюється, коли його наздоганяє непросте минуле. Чи вдасться йому віднайти своє місце в світі?

«Ворожнеча: жінки Капоте», 2024

«Особливий серіал із цього списку. Я обожнюю гарних, талановитих людей. А тут це неймовірно підсилено стилем і бездоганною грою акторів», – додає Даша.

Опис:

Серіал відправляє нас у життя 1960-1970 років. Глядач познайомиться з Труменом Капоте – автором бестселеру, в якому його подруги, леді з найвищого світу Нью-Йорка, постають у невигідному світлі. І кожна з них знайде причину, аби стати ненависним ворогом Трумена.

Даша Астафʼєва
Даша Астафʼєва

Дивіться також добірку - 100 найкращих фільмів 21 століття

Найпопулярніші серіали і фільми, які шукали в Google в 2023 році.