Тімур Мірошниченко зворушив фото з хлопчиком, якого планує всиновити

Український ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко та його дружина Інна давно планували усиновити дитину. І ось зараз вони вже майже на фінішній прямій – знайшли хлопчика з дитбудинку у Житомирі, подали документи про усиновлення до суду та чекають на вирок. А поки суд розгляне їх справу, подружжя майже весь свій вільний час проводить у Житомирському дитбудинку разом зі своїм майбутнім сином. 

Під час останнього візиту у дитбудинок Тімур Мірошниченко зробив зворушливе фото з малечею сидячи на підвіконні та опублікував і сторіс Інстаграм. «Зовсім скоро ти будеш вдома», - написав він. 

Тімур Мірошниченко сидить на підвіконні з хлопчиком
Тімур Мірошниченко з хлопчиком з дитбудинку

До цього кількома спільними світлинами з дитиною ділилася і Інна. Вона розповідала, що хлопчику майже два роки, але для свого віку він такий маленький, що навіть одежа та взуття, яке вона купила для нього, завеликі. І він тільки починає впевнено самостійно ходити. 

«Взуття потрібного розміру не виробляють, тому що з таким розміром ноги діти ще не ходять. Але все, чого він хоче, – ходити. Там йому нема з ким ходити. У групі багато діток. Тому просто кімната і все. Коли ми приїжджаємо, ми годинами тільки й робимо, що ходимо коридорами, сходами, навколо будинку», – писала раніше Інна.

дитина
Хлопчик з дитбудинку, якого хочуть всиновити Інна та Тімур Мірошниченко
Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко після кожних відвідин дитбудинку не може втримати емоцій

Інна та Тімур Мірошниченко з першої зустрічі з хлопчиком полюбили його всім серцем і відчули, що це їх малюк. 

«Це дуже важко пояснити. Але ми вже любимо його так само сильно, як Мію і Марка. Бо він син, народжений серцем. В школі усиновлювачів радили писати для маленьких дітей казки. Про те, як вони загубились, а ви їх довго-довго шукали і от знайшли. Саме таке відчуття і є. Ніби ми загубили, наполегливо шукали і от нарешті знайшли. Коли хочеш плакати від щастя і надолужувати кожну хвилину розлуки.

Коли чуєш діагнози, яким здається немає кінця і краю, а думаєш лише «ми все подолаємо! Разом!». І на той момент ми ще не бачились жодного разу. А зараз… Бути нарізно дуже важко. Тому їздити через день в іншу область вже не здається складним завданням. Як після цього не вірити в долю? Що ми мали знайти саме його з тисяч анкет? З тисяч неактивних лише одну актуальну. Анкету, яка нікому не була цікава. Як?», - писала Інна раніше. 

Нагадаємо, що Тімур Мірошниченко розпочав серйозно готуватися до усиновлення взимку. 

Інна Мірошниченко тримає за руку дитину
Інна Мірошниченко з хлопчиком з дитбудинку