TikTok-блогер Влад Шевченко зі сльозами розповів про вагітність дружини

У травні цього року відомий український блогер Влад Шевченко розкрив секрет, що стане батьком. Він опублікував в Instagram зворушливі фото з вагітною дружиною Настею, з якою разом уже більше семи років. За лаштунками шоу «Хто зверху?», яке Новий канал покаже вже восени, Влад ексклюзивно розповів про їхный з дружиною особливий період у житті. Наприклад, кому вони розповіли про те, що при надії.

«Першим дізнався стоматолог дружини (сміється). Їй потрібно було зробити процедуру, та виявилося, що вагітним її краще не робити. Тож довелось йому сказати, – розповідає Влад. – Наступними дізналися, звісно, наші батьки».

Влад Шевченко і його вагітна дружина Настя
Влад Шевченко і його вагітна дружина Настя

Блогер розповідає, що місяці в очікуванні немовляти проходять дуже спокійно.

«Я чув різні історії про вагітність. Наприклад, як жінки просили чоловіків їхати шукати, де кладуть асфальт, аби відчути той запах. Уявіть! Чесно кажучи, думав, що в нас щось теж цікавеньке може бути. Але в моєї дружини взагалі немає дивних бажань. Взагалі! Все, що їй подобалось раніше, подобається й зараз. Швидше, змінився я, – ділиться Шевченко. – І до цього був сентиментальним, а зараз взагалі нереально стало. Наприклад, коли дивимось підготовчі курси для майбутніх батьків, то плачу. В відео кажуть: «Ви будете проводити час зі своєю дитиною». Я уявляю, як це буде, і плачу. Навіть зараз, коли розповідаю, хочеться пустити сльозу (усміхається)».

Влад Шевченко з дружиною
Влад Шевченко з дружиною

Зазвичай Влад дуже мало розповідає про особисте життя. Хлопець переконаний, що сокровенне має залишатися для себе, а не розголошуватись назагал.

«У забобони ми взагалі не віримо. Просто вирішили з дружиною менше розповідати людям про особисте. Бо який в тому сенс?» – з усмішкою підсумовує Влад Шевченко.

Влад Шевченко з дружиною
Влад Шевченко з дружиною

Дивіться також рідкісне фото: дружина Усика показала 5-місячну доньку Марію.

Фото: Інстаграм Влада Шевченка