Тейлор Свіфт встановила кілька нових рекордів

Альбом Тейлор Свіфт «The Tortured Poets Department», який днями вийшов, вже встиг побити кілька рекордів. Нова платівка стала альбомом, що найбільше прослуховували на Spotify за один день. «The Tortured Poets Department» послухали більше 200 мільйонів разів менше, ніж за 24 години. І Тейлор Свіфт побила ще один рекорд — тепер у співачки топ-три найкращі дебюти в історії Spotify. «The Tortured Poets Department» займає перший рядок, «Midnights» - другий, а «1989 (Taylor's Version)» - третій.

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт

І це далеко не перші рекорди співачки: у 2022 році Свіфт зайняла всю десятку найкращих пісень у Hot 100 після виходу альбому «Midnights», і вона залишається єдиною артисткою, якій це вдалося. Також Тейлор Свіфт побила рекорд іншої легендарної зірки – Елвіса Преслі за часом перебування на першому місці в чарті альбомів Billboard. Співачка провела на вершині чарту 68 тижнів. 

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт

На рахунку Свіфт також рекорд, який колись належав Барбрі Стрейзанд – вона стала артисткою з найбільшою кількістю альбомів № 1 в історії. Також Тейлор Свіфт є рекордсменкою за кількістю альбомів – 13, які дебютували на першому місці поспіль. Це сталося після того, як співачка вирішила швидко перезаписати й випустити всі свої плвтівки через те, що її колишній менеджер Скутер Браун придбав її старий лейбл Big Machine Records, а згодом і права на всі майстер-записи її музики. 

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт

Фото: Інстаграм