TAYANNA у пісні «Гори» звертається до коду української нації

TAYANNA презентувала нову пісню «Гори» і кліп на неї, яка планувалась як саундтрек до майбутнього фільму Алана Бадоєва. Ці плани режисер обговорював зі співачкою ще до війни. За творчим задумом, кіно мало б показати життя українських заробітчан, а пісня — підкреслити основний меседж: де б ти не був географічно, українство завжди в тобі, всередині. Війна порушила плани щодо фільму, але ідея пісні зараз, коли страждає вся нація і кілька мільйонів українців вимушено покинули свої домівки, звучить особливо пронизливо.

У пісні «Гори» співачка звертається до глибин українського національного коду, що полягає в любові до навколишньої природи. TAYANNA вважає, що ця любов генетично закладена, присутня у кожного з нас — і це відчуття здатне лікувати найстрашніші психологічні травми, дарувати наснагу.

TAYANNA
TAYANNA

TAYANNA:

«Якщо вам тривожно, важко, погано: сядьте, закрийте очі і відчуйте свіжість гір. Згадайте, як ви кохали, обіймали близьку вам людину – там, на галявинах наших Карпат, і слухали шум бистрих рік. Це у наших жилах, у наших серцях, і забути це — неможливо. Згадайте, як ваші діти бігали поруч з вами, а ви сміялись і раділи кожній дрібниці.

Нехай сьогодні обійми рідних та близьких людей порідшали, їх перервала війна… Але ми знаємо та віримо, що скоро все скінчиться нашою перемогою, і ми сядемо на вершині гори, у самому серці, і будемо щасливі просто жити і бути на цій землі!».

TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA "Гори"

Фото: пресслужба

Tags