Стало відомо, хто представлятиме Україну на конкурсі Miss Grand International 2023 у В’єтнамі

Оргкомітет конкурсу «Королева України» оголосив ім'я переможниці. За результатами голосування національного журі цього року представляти нашу країну на Miss Grand International 2023 у В’єтнамі буде 19-річна модель та студентка Міжрегіональної Академії управління персоналом Юлія Клименко.

Юлія народилась та виросла в Києві. Вільно володіє трьома іноземними мовами. Захоплюється фігурним катанням та кікбоксингом. У вільний від навчання час допомагає безпритульним тваринам. 

Цього року відбір дівчат проходив в онлайн-форматі, щоб зробити можливою участь українок, які зараз перебувають у різних куточках світу.
 

Юлія Клименко
Юлія Клименко

«Конкурсу Miss Grand International — один з найпрестижніших у світі. Сьогодні це вже не тільки дефіле у купальнику. Це культурна подія, на якій зустрічаються представники різних країн світу. Це ще один майданчик, на якому Україна може заявити про себе. Розповісти про нашу культуру та традиції, зробити більш помітними витвори українських дизайнерів одягу та аксесуарів. Крім того, цього року Miss Grand International заявив тему конкурсу “STOP WAR”.

Голос нашої представниці має прозвучати голосно, щоб через особисту історію викликати емпатію в журі та представниць інших країн. Так працює культурна дипломатія», — каже голова журі конкурсу «Королева України» Андре Тан.

Юлія Клименко
Юлія Клименко

Фото: пресслужба