Співачка Angela розповіла про нове відео і зміни в особистому житті: «Відпускаю, прощаю, дякую»

Осінь 2023 року проходить для Angela під слоганом «В оригіналі». Артистка працювала над піснею майже усе літо і впевнена, що слухачу вона сподобається. «Це мій найбільш різкий сингл, який зрозумілий кожній дівчині та деяким категоріям хлопців. Ця пісня про минулі відносини, які ти вже відпустила та змирилася з тим, що не вдалося побудувати щасливий союз. Але водночас ти відчуваєш злість, смуток та маєш образи. У цьому стані ми, як правило, йдемо відпочивати, випивати та танцювати, щоб витанцювати образи. Саме про такі ситуації та почуття цей трек. Я думаю, кожна доросла людина зрозуміла, про що я», — розповідає співачка.

Angela вже встигла відзняти відео на новий сингл. Про нього, а також про особисте ми відверто поговорили зі співачкою.

Angela
Angela

Про найперше і найсильніше музичне враження

Перший мій публічний виступ був у чотири роки, коли я ходила до дитячого садка у Житомирі. Мої земляки досі пам'ятають, під час зустрічей говорять про мій дебют на сцені перед великою аудиторією. У програмі заходу не було написано, що я маю вийти на подіум і заспівати. Це була моя ініціатива, швидше за все — імпровізація, адже я забула слова, які мала сказати після презентації лінії купальників. Мої колеги з подіуму здивувалися, що я ще й добре співаю.

Через тиждень після показу вийшов глянсовий журнал з моїми фото. У статті можна було прочитати про колекцію купальників, суконь, про музичну паузу заходу та про «співаючу модель в образі ангела».

Зараз у моєму творчому доробку понад 30 творів різного формату: від українських пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики. Досі поповнюю свій концертний репертуар українськими піснями. Маю бажання і великий потенціал робити улюблену справу, даруючи публіці свій талант та тепло душі. Я готова ділитися секретами професійної майстерності зі здібною молоддю та не забуваю про популяризацію українського національного мистецтва.

Про пісні та артистів, які надихають сьогодні

Їх дуже багато. У цей список однозначно входять: Rihanna, The Weekend, Adele, Imagine Dragons, Beyonce. Головне — брати для себе позитивні якості від цих особистостей та прагнути змінити себе на краще. З українських артистів для мене прикладом та кумиром є Катерина Бужинська. Співачка й авторка пісень родом з Чернівців. Розпочала свою сольну кар'єру у 1996 році. Найуспішнішою роботою виконавиці можна вважати пісню «Україна — це ми». Я, звісно, не знайома особисто, але впевнена, що вона хороша людина.

Мені здається, що Катерина Бужинська — досить сильний носій української культури. Мені вона імпонує не тільки як персонаж, а і як сильна вольова людина з принципами та цінностями. Своїм покликанням співачка вважає розвивати українську культуру та запропонувати слухачам якісний матеріал із ментальним навантаженням. Також з початку повномасштабної війни вона стала волонтеркою, займалась евакуацією людей, а зараз продовжує допомагати військовим на фронті.

Angela
Angela

Чи допомагає критика творчості у роботі?

Будь-який негатив має вплив на мене. Як реагують на мої повідомлення в хорошому чи поганому сенсі — це дуже серйозно впливає на мою самооцінку. Стараюся читати усі коментарі у соціальних мережах, на деякі навіть можу відповісти. Якщо втручаються у моє особисте життя або пишуть образливі коментарі, то я закриваю ці повідомлення та блокую людину. Якщо я її не знаю в особистому житті, то нічого не втрачаю. Треба розуміти, що є люди, які просто приходять у мережу поспілкуватися та набратися негативних емоцій. Такі люди є як у реальному і, тим більше, у віртуальному житті. Якщо я стикаюсь з такою людиною, то немає сенсу доводити свою правоту, щось обгрунтовувати. Я можу спробувати, але, як правило, це не ефективно. Бо людина прийшла не для того, щоб почути мою думку чи дійти до якоїсь істини. Вона прийшла винятково для того, щоб вдовольнити свій запит на агресію. Тому я або просто блокую її і ніяк не реагую, або я можу спробувати щось написати. Як правило, в будь-якому конфлікті рекомендую робити такий крок: “Добре, я з тобою згоден і така думка може бути, але”.

Про баланс між творчістю та особистим життям

Я дуже щаслива людина, тому що займаюся улюбленою справою. Коли ти займаєшся улюбленою справою, то робиш усе із задоволенням. Якби це була якась зобов'язалівка, тоді так, я б збиралася з силами. А тут я навпаки перемикаюся від якихось побутових моментів на те, що мені подобається.
Ось зараз ми з моїми музикантами готуємо «живу» програму, тобто з «живим» аранжуванням: у нас барабан, клавіші, саксофон, гітара, бас-гітара — і це просто неймовірно! Зовсім недавно ми записали демо, скоро побачите! Це надихає, дає сили.

Зрозуміло, що і особисте життя теж дає сили — я люблю чоловіка, люблю дітей. Мене часто запитують: «Як ти встигаєш бути і дружиною і мамою, і співачкою?» Одне іншому не заважає! Я займаюся цим із задоволенням і це дає енергію. Якщо щось подобається, то вийде. І час знайдеться, і можливості. Головне — бажання.

Про дозвілля

Я дуже полюбляю малювати на свіжому повітрі, коли не працюю. Намагаюся займатися цим раз на місяць. Малюю на вулиці, тому що в мене моментально з'являється алергія на запах фарби у приміщенні. Також у вільний час люблю подорожувати та займатися спортом. Я отримую задоволення від проведення часу зі своєю сім'єю. Іноді ми збираємося сім‘ями з друзями, цікаво проводимо час за чаюванням — це мої захоплення.

Щоб підіймати собі та друзям настрій, знімаю цікаві відео на телефон, які пізніше викладаю в інтернет. Відео раптом почали набирати величезну кількість переглядів, перетворивши моє кумедне хобі на прибуткову справу, що робить мене одним із найпопулярніших відеоблогерів у світі. Принаймні буде що згадати в старості.

Про вплив війни на шлюб

Для мене 2023 рік був тяжким. Протягом року довелося заявити про намір розлучитися. Причиною розлучення стали випробування через повномасштабну війну в Україні. Ми багато років живемо не тільки в різних містах, але й в різних країнах. Багато років — різні інтереси, різне життя. Знаєте, зараз той час, коли можна починати нове життя. І розходитись можна мирно, залишаючись при цьому друзями.

Зараз багато що змінилося. Зʼявилося розуміння життя і того, що мені вже немало років. Було достатньо часу, щоб подумати, побачити світ, тепер концерти забирають з мене багато енергії. Відчуваю, ніби Бог дав певний поштовх. Перезавантаження почалося.

Діти не мають відповідати за батьківські ситуації. Слава богу, ми це все вирішили — ми двоє дорослих людей, ми одне одного розуміємо, поважаємо. Кожен знає свої помилки. Я розрощалася з ілюзіями назавжди. Ми будуємо повітряні замки, а життя — не фантазія. Це заважає будувати відносини з чоловіками. У мені багато що змінилося, наприклад, я перестала бути жертвою. Я дотримуюсь принципу «відпускаю, прощаю, дякую».
Angela
Angela

Про реакцію на стресові ситуації

Мені погано вдається справлятися зі стресовими ситуаціями. Протягом усієї війни я на антидепресантах. Зі сторони може здаватися, що якщо ти фізично перебуваєш не в Україні, тобі морально легше. Але, на жаль, це неправда. Кожен ранок починається з читання новин у пабліках. Усвідомлення того, що ти не можеш ніяк і нічим допомогти, зводить з розуму. Мені набагато морально легше бути в Україні, навіть коли повітряні тривоги. Вдома, незважаючи на війну, мені спокійніше, я можу контролювати хоч якось ситуацію. Але я в жодному разі не закликаю нікого наслідувати мій спосіб позбавлення стресу. Кожна доросла людина має сама робити свій вибір.

Спорт завжди допомагає. Прогулянки. Миття посуду. Я щаслива, звісно, що не мушу робити це постійно, але все одно це хороша справа. Тепер, через брак електроенергії, намагаємося не користуватися посудомийною машиною, тому ось такий у мене спосіб розвіятися. І прибирання також — розкласти речі по місцях, викинути зайві папірці, стару косметику або ліки. Мене заспокоює, коли я даю чомусь лад.

Про музичні проєкти і колаборації, які хочеться реалізувати

На осінь у нас планується тур ANGELA SHOW з новою концертною програмою. Також ми з командою обговорюємо і закордонний тур, але поки не буде конкретної інформації, я нічого про це не казатиму. Зараз взагалі не дуже легко щось планувати. Як тільки у мене підтверджуються якісь концерти чи події – я одразу повідомляю про це у соціальних мережах. Маю надію, зустрінемось і в Україні, і в Європі.

Що стосується колаборації з артистами — ще поки не впевнена, що мені це потрібно саме зараз, якщо говорити про спільну пісню чи музичне відео. Я беру участь в благодійних концертах з різними українськими гуртами та артистами в Україні. На жаль, серед них багато нерозкручених, невідомих артистів, бо більшість відомих українських артистів та гуртів покинули Україну після повномасштабного вторгнення, а дехто навіть зробив паузу у своїй творчості.

Про новий кліп «В оригіналі»

Новий трек «В оригіналі» — про кохання, історія болючого і болісного розлучення з любов’ю. Пісня з настроєм, легка, десь навіть літня. Трек допомагає людині не тільки вивільнити емоції, але й вийти з процесу горювання з якоюсь важливою та окресленою думкою.

Я почала думати про те, що справжнє кохання не минає: якщо стосунки закінчилися, отже, це була закоханість, а не кохання. І кожна людина рано чи пізно знайде свою ідеальну половину.

Мій трек присвячений вічній темі: що робити, коли у любові не щастить. Проблеми у стосунках ми часто не намагаємося якось конструктивно пропрацювати або хоча б взяти паузу на роздуми. Як правило, ми йдемо по барах або в загул (особливо хлопці), що лише робить ситуацію гірше. Це ж дуже знайома ситуація, правда?

Локацію для зйомок кліпу вибирали  схожу — ми з командою тиждень знімали матеріал. Зйомки були не з легких. Працювали майже цілодобово, але вийшла надзвичайно красива історія! Як на мене, моїм слухачам вона має сподобатися. Скоро ми поділимося подробицями. Відео до пісні обіцяє бути найбільш масштабним та сексуальним у моїй кар'єрі. Відео «В оригіналі» вже доступне на музичних каналах та моєму YouTube-каналі.

ANGELA - В оригіналі

Фото: пресслужба