Схуднув на 15 кг: MELOVIN розповів про невиліковну хворобу

Вчора співак шокував своїх прихильників новиною про невиліковну хворобу, яку виявили в нього лікарі. Ніяких подробиць стосовно свого діагнозу MELOVIN не розкривав, але сьогодні для глядачів “Сніданку з 1+1” MELOVIN вперше розповів про свою хворобу. 

“В мене цукровий діабет. У 26 років. Це генетична хвороба і в мене вона спадкова. Це трохи страшно. 99% людей дізнаються про цю хворобу випадково, коли приходять до лікаря діагностувати щось інше. Така сама історія сталася й в мене. Всі помічали, що в мене постійно стрибала вага. Зараз я схуд на 15 кілограмів. Але, не дивлячись ні на що, я себе фантастично почуваю”, - відверто розповів MELOVIN ведучім Людмилі Барбір та Руслану Сенічкіну.

MELOVIN
MELOVIN

Також ведучі поцікавились, чому саме MELOVIN вирішив винести цю особисту історію на загал. 

“Мені постійно кажуть, що я завжди повинен про щось мовчати. Я так не вважаю. Коли ти ділишся своєю проблемою, це спонукає інших або теж не мовчати, або зайнятися своїм здоров’ям, або зрозуміти що ти в цьому світі такий не один. Я також підіймав теми фізичного та ментального здоров’я. На той самий цукор стрес дуже впливає і це жахливо. Але з цим треба навчитися жити. Так, це повна зміна твого харчування. Я не харчуюсь тими звичними для себе продуктами. З цукром розпрощався назавжди. Це було спочатку проблемою. Але з часом ти знаходиш собі замінники. Я міряю цукор 6 разів на день. В мене пальці болять вже від того вимірювання. Але динаміка хвороби дуже позитивна”, - поділився співак.

MELOVIN у студії за столом
MELOVIN у студії "Сніданку з 1+1" з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір

Також про прем’єру нової пісні MELOVIN, про нацвідбір Євробачення, про трансформацію у зовнішності, психотерапію та хейтерів дивіться у повному сюжеті сьогоднішнього ефіру “Сніданок з 1+1”.

Tags