Сергій Бабкін випустив альбом «Лютий»: «Ця платівка - бесіда з самим собою віч-на-віч»

«ЛЮТИЙ – початок нової історії, червона лінія між минулим і майбутнім»: Сергій Бабкін випустив альбом 

Наприкінці лютого світ побачив новий альбом українського співака Сергія Бабкіна. Нова платівка отримала назву «ЛЮТИЙ» і складається з дванадцяти композицій:  синглів «Непробивна», «Про Дні» та «Магія», випущених у 2023-му році, та дев’яти абсолютно нових пісень. Вперше в історії української музики альбом одночасно виходить на стрімінгових платформах та у форматі вінілової платівки.  

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Сергій Бабкін:

«Ще до того як я почав запис пісень для цього альбому, я вже знав, що він називатиметься «ЛЮТИЙ». За останні два роки це слово набуло для нас нових сенсів та стало символом спротиву. Воно чітко описує і внутрішній стан кожного українця. 

ЛЮТИЙ – початок нової історії, червона лінія між минулим і майбутнім, рубець на клітинній тканині, який довго заживаючи, дає сили на рух уперед.

Не зважаючи на це, в новому альбомі є і світлі пісні, сповнені надії на перемогу, віри в свої сили, та любові до життя. Я хотів відобразити весь спектр почуттів та емоцій людини: 
від глибинної внутрішньої правди до реакції на неймовірний тиск ззовні. Ця платівка - бесіда з самим собою віч-на-віч. 

Окремо хотів звернути увагу на обкладинку платівки, де зображено відбиток мого обличчя. Я зробив його, гуляючи одного зимового вечора з сином. Поклав свою голову на снігову подушку та сфотографував на телефон. Те що з цього вийшло, мене вразило. 

Коли ми готували альбом до релізу, я показував зображення друзям та колегам, і буквально всі думали, що це створив дизайнер у Photoshop. Мені насправді дуже приємно, що вона виникла спонтанно, тому вона справжня, трушна. Я навіть жартую, що є речі, які зроблені власноруч, а я зробив дизайн обкладинки власнооблич. А саму назву «ЛЮТИЙ» та перелік пісень я викарбував на льоді». 

Обкладинка Лютий
Сергій Бабкін випустив новий альбом «Лютий», де зібрано 12 пісень

Слухати «ЛЮТИЙ»

Повний трек-лист альбому
1.    Непробивна
2.    Про Дні 
3.    Висота
4.    Товариш
5.    Добрий Ранок
6.    Наша Душа
7.    Жити у Віках 
8.    Магія
9.    Алегорія
10.    Народжувати і Вмирати 
11.    Посланим з Неба
12.    ПСІ

Робота над альбомом проходила в мюнхенській Mastermix Studio, відомою співпрацею з такими світовими зірками, як Madonna, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Boney M та інші, а зведення та мастерінг - у провідній українській студії 211. 

Нагадуємо, попередній повноформатний альбом Сергія Бабкіна «Музасфера» вийшов восени 2018-го, а 24 серпня 2022 року світ побачив його EP «Далі Ми Самі». 

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Фото: пресслужба